A mai világban bármi lehetséges

De ott balra fent meg jó

A mai világban bármi lehetséges
lehet, a topik-cím béli 'g' hiányából adódóan...
De itt vagy ez a lényegtollact írta: ↑2025.03.05., szer. 13:02dondusfi írta: ↑2016.04.06., szer. 21:26A háttérben semmi.
Egyszerűen furcsa nekem, hogy bárkivel beszélek az ország távolabbi pontjáról akár, azt mondják, könnyű neked, ott rengeteg hifis van. Én pedig szégyen szemre egy környékbeli hifist sem ismerek személyesen. Ennyire azért nem vagyok antiszociális pedig.
Szóval lehetne néha infot cserélni, meghallgatni ezt-azt, akármi. Gondolom én, aztán lehet másnak nincs erre igénye.
Hali
Ez jó lenne. Én is így vagyok vele. De ez a topik sajnos nem pörög...
Én is csak véletlenül találtam meg. Tényleg jópár éve nem volt mozgás...
Én is csak véletlenül találtam meg. Tényleg jópár éve nem volt mozgás...dondusfi írta: ↑2016.04.06., szer. 21:26A háttérben semmi.
Egyszerűen furcsa nekem, hogy bárkivel beszélek az ország távolabbi pontjáról akár, azt mondják, könnyű neked, ott rengeteg hifis van. Én pedig szégyen szemre egy környékbeli hifist sem ismerek személyesen. Ennyire azért nem vagyok antiszociális pedig.
Szóval lehetne néha infot cserélni, meghallgatni ezt-azt, akármi. Gondolom én, aztán lehet másnak nincs erre igénye.
Hali
Ez jó lenne. Én is így vagyok vele. De ez a topik sajnos nem pörög...
Sőőőt, mostmár vármegye :)
Hali. Ezer éve nem jártam itt. Szerintem anno bejelentkeztem ebbe a Komárom megyei csoportba...
Egy barátom, de ott voltam én is vele
A CXC még nem érkezett meg, így nem tudom. Talán egy-kéten belül...
A stream jó, kényelmes, az összes zenéből tudsz válogatni, újakat felfedezni másodpercek alatt. Amúgy meg átmeneti dolog. Több éve
Kezdjük az elején: a forrásnál.
Üdv!