Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Győr és környéke
- peterson
- V.I.P.

- Értékelés: 834
Győr és környéke
Fiúk!
Írhatnátok pár szót a személyes tapasztalataitokról! Kinek mi tetszett, s mi nem. Nekem idén nem sikerült eljutnom, s elég vegyesek a vélemények... főleg a magyarokról. Kíváncsi lennék (meg még szerintem sokan mások is), hogy mit hallottatok.
Kösz!
Győr és környéke
Így van! Köszönöm az útitársaknak a kellemes órákat. Mondjuk a vége felé Tüűkön ültem, hogy hazaérhessek végre.
Én is szeretném még egyszer megköszönni a lehetőséget, valóban érdekes élmény volt, megérte elmenni!
- Indy
- V.I.P.

- Értékelés: 1633
Győr és környéke
Köszönöm szépen Indynek, hogy lehetővé tette az eljutást a kiállításra! Nagyon jól éreztem magam, egy igazán jó napot sikerült együtt eltöltenünk.
Így van! Köszönöm az útitársaknak a kellemes órákat. Mondjuk a vége felé Tüűkön ültem, hogy hazaérhessek végre.
Indulj el egy úton, én is egy másikon...
- goodman
- V.I.P.

- Értékelés: 504
Győr és környéke
Köszönöm szépen Indynek, hogy lehetővé tette az eljutást a kiállításra! Nagyon jól éreztem magam, egy igazán jó napot sikerült együtt eltöltenünk.
Győr és környéke
Remélem azért ott tudunk találkozni!
A "hazai pálya" és a l'Auditeur termeiben próbálok kicsit hosszabban időzni. Eddig USA Audio is rémlett, most nem látom (vagy más a nevük).
Győr és környéke
Biztonságos, fizetni sajnos szombat délig kell. Ingyenes parkoló a "közelben" csak a Petőfi híd alatt van...
Majd megoldom valahogy, maximum parkolok a munkahelyemnél az Attila utcában, aztán felsétálunk az állomáshoz...
- Indy
- V.I.P.

Győr és környéke
Nos, erről akkor lemaradtam. Esetleg még valaki? Nekem elég lenne szombaton csak oda..... vagy vasárnap vissza...... vagy mindkettő.... vagy mi?
Remélem azért ott tudunk találkozni!
- Indy
- V.I.P.

Győr és környéke
Egy biztonságos és persze ingyenes parkoló kellene, ahol ott tudom hagyni az autót nap közben.
Amennyiben ez a vasútállomásnál biztosított, nekem is rendben van.
Vagy nekem akár goodman lakása előtti parkoló is jó... (Bár nem tudom, ki az 5. útitárs, és hogy ő honnan jön, neki hol jó... )
Biztonságos, fizetni sajnos szombat délig kell. Ingyenes parkoló a "közelben" csak a Petőfi híd alatt van...
Győr és környéke
Vasútállomás, parkoló, 8:00?
Egy biztonságos és persze ingyenes parkoló kellene, ahol ott tudom hagyni az autót nap közben.
Amennyiben ez a vasútállomásnál biztosított, nekem is rendben van.
Vagy nekem akár goodman lakása előtti parkoló is jó... (Bár nem tudom, ki az 5. útitárs, és hogy ő honnan jön, neki hol jó... )
Győr és környéke
Nos, erről akkor lemaradtam. Esetleg még valaki? Nekem elég lenne szombaton csak oda..... vagy vasárnap vissza...... vagy mindkettő.... vagy mi?
- goodman
- V.I.P.

Győr és környéke
Részemről rendben!
- Indy
- V.I.P.

Győr és környéke
Rendben. Az autó megtelt. Még nem tudom, de ide beírom majd holnap!
- Indy
- V.I.P.

Győr és környéke
Rendben. Az autó megtelt. Még nem tudom, de ide beírom majd holnap!
Győr és környéke
No megbeszéltük, jönne barátnőm is.
További tudnivalók?
Honnan indulunk?
Győr és környéke
Szombati napon, november 9-én, kb. 8 órai indulással, zárásig, Hifi-Show érdekel valakit? Autóval mennénk, összedobva a benyapénzt. Visszajelzések jöhetnek ide. Eddig 2 fő az ötből megvan.
Én is beszállnék! (lehet barátnőm is jönne, így akkor meg is lennénk öten... de ezt még ma egyeztetem vele)
- goodman
- V.I.P.

Győr és környéke
Egy kis kedvcsináló. Házimozi teszt, hangfal teszt, TV teszt, LCD, LED TV. OLED TV, multimédia
- goodman
- V.I.P.

Győr és környéke
Szombati napon, november 9-én, kb. 8 órai indulással, zárásig, Hifi-Show érdekel valakit? Autóval mennénk, összedobva a benyapénzt. Visszajelzések jöhetnek ide. Eddig 2 fő az ötből megvan.
Harmadikként beszállnék én is!
- Indy
- V.I.P.

Győr és környéke
- goodman
- V.I.P.

Győr és környéke
Köszi, ha tehetem akkor én is megnézem.
Győr és környéke
Igen, tudok.
Egyik barátom szervezi (vagy legalábbis a szervezők között van).
Igen komoly fejhallgatók is lesznek (közel 1MFt-os kategória), valamint több DIY füles-erősítő kipróbálására is lehetőség lesz...
Egyéb hasznos információk a hirdetményen olvashatók
Egyik barátom szervezi (vagy legalábbis a szervezők között van).
Igen komoly fejhallgatók is lesznek (közel 1MFt-os kategória), valamint több DIY füles-erősítő kipróbálására is lehetőség lesz...
Egyéb hasznos információk a hirdetményen olvashatók
Győr és környéke
Remélem "penna" nem haragszik érte - az ő híreik között találtam. Ti tudtok erről valamit?
Győr és környéke
Mivel nyomát sem látom a holnapi "dongózásnak" (elmarad, vagy én emlékszem rosszul a dátumra(?)), ezért személyesen nem tudom terjeszteni, bemásolnék ide is egy kis zzzzz-zsongást:
Bodoraudio, on 05 Oct 2013 - 20:51, said:
Kedves hobbi társak!
Ezt a fórumot mindnyájan azért olvassuk, mert valami ideköt minket. Van, akit az apróhirdetések, van, akit a zene szeretete, másokat egyéb színes érdekes téma vonz ide. Talán sokakat már nem ér meglepetésként, hiszen tavasz óta dolgozunk rajta, de most először nyilvánosan megosztok veletek egy remek hírt. Összeállt néhány hónapja egy remek kis csapat azzal a céllal, hogy létrehozzunk egy magazint, ami a zenéről és annak megszólaltatásához szükséges berendezésekről szól, némi színes tartalommal kiegészítve /sport, gasztronómia, fotózás/. Rengeteget dolgoztunk rajta és még nem is vagyunk teljesen készen, de már biztosan mondhatom, egy hónapon belül elindulunk. Egyik különlegességünk az lesz, hogy nem egy zárt szerkesztőség alakítja a tartalmat, hanem nyitottak vagyunk minden hobbitárs véleményére, írásaira. Ettől lesz mindannyiunk közös magazinja.
Elérhetőséget még szándékosan nem írok, de egy szűk közösség már teszteli a magazint, ezzel is segítve munkánkat. A visszajelzések feldolgozása és némi finomhangolás után mindenki számára elérhetőek leszünk, addig türelmeteket kérem.
Csapatunk várja a hozzánk hasonló kollégákat, akik segítenének a magazin munkájában/főként cikk írásban/.
Baráti üdvözlettel:
Bodor Ferenc
Sziasztok!
Köszönöm a megkereséseket magazin ügyben.
Nem is gondoltam hogy ilyen gyorsan fogtok reagálni, de szívből örülök neki.
Nem csak privátban, e-mailben is kereshettek.
ferenc.bf@gmail.com
-------------------------------------------------------------------------------------------
Minderről és egyéb érdekességekről itt olvashattok: http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... getnewpost
Győr és környéke
Szia, köszönöm!!!! Négy , esetleg öt db lenne.
Küldtem üzenetet.......