Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kecskemét és környéke
Kecskemét és környéke
Gyerekek, szép munka volt az erősítő elkészítése , gyönyörűen zenélt tegnap! Mindenkinek csak gratulálni tudok érte,
hisz éppoly érdeme van benne , igazi csapatmunka volt
Trane, hallgasd meg ezt az erősítőt, nem bánod meg
George
Pont ez a lényeg.
Ki a francot érdekel,hogy mitől szól jól valami.
A márkanevek emlegetésétől szoktam hidegrázást kapni.
Nekem sincs fogalmam,hogy mitől szólt jól Esel erősítője,de engem nem is érdekel.
A hangja annál inkább.Valamit tud az öreg harcos. :foto:
Tigrist meg kell,hogy védjem,mert ő legalább ke tudta írni az erősítő paramétereit.
Mit kellene még tudni róla?
Aki részletesebb adatok is érdeklik,az kérdezze a megalkotóját.
Tristist én sem csípem,amiért belekotyog mindenbe.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Kecskemét és környéke
Mire lehet kíváncsi valaki egy erősítővel kapcsolatban, mondjuk műszaki oldalról ?
Teljesítmény, munkapont, félvezetők típusa esetleg fajtája, netán mennyisége, gyártója. Passzív elemeknél ugyanez. Kapcsolástechnika (szimmetrikus vagy nem , ennyi elég is ) PP vagy SE ? Ha ezeket valaki mind megválaszolja, még mindig 1000km-re vagyunk attól, hogy lemásoljuk a produktumot.
Persze, ha mindez valakinek kínaiul van, akkor jönnek a homályos, semmitmondó, a beavatottak felsőbbrendű mosolyával kinyilatkoztatott blablák.
A téma címe: Kecskemét és környéke
A jó Hi-Fi...az varázslat.
Kecskemét és környéke
Igen, az egész csapatnak köszönhető maga az erősítő. Trane, ha láttad volna őket, hogyan szorgoskodtak, hogy minél szebb hangja legyen Család félretéve, hobbyk hátrahagyva és csak ez volt. Szerintem nagyon szép lett, és csinosak ezek a cserép lábak alatta a képen. A végső hangra viszont én is rettentő kíváncsi vagyok, mert azt sajnos még nem volt módomban meghallni.
(Remélem Tigris nem amiatt rágott be, hogy úgy gondolta, hogy az ő érdemeit el szeretném vitatni, mert ez nincs így, sőt! Tigris az egyik motorja volt ennek az egész projektnek. )
Otthon Aiyima A80 --> Zimonyi --> Wharfedale Linton 85th Anniversary
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM
Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.
Pince/Kert Edifier MR3
Kecskemét és környéke
Örülhettek, egy ideig biztos nem jövök megint...Szép napot ..
Kecskemét és környéke
Örülnék ha ezt egy 20 éves ember is felfogná, anélkül , h oktatást kellene róla tartanom.
Ezt azért már nem kéne Tigris.... Erre szerintem semmi szükség...
Arra van, h az előzmények tudatának hiányában te is beleszólj mindenbe? Megkímélhetted volna magad ettől...És nem az első eset már, meg nem csak itt.Na de részemről OFF...
Kecskemét és környéke
Örülnék ha ezt egy 20 éves ember is felfogná, anélkül , h oktatást kellene róla tartanom.
Ezt azért már nem kéne Tigris.... Erre szerintem semmi szükség...
Pince/Kert Edifier MR3
Pince/Kert Edifier MR3
Kecskemét és környéke
Ha valaki elmondja ebben a válaszban mi a rosszindulatú, annak fejet hajtok( Szerintem meg nem tudod miről van szó, de mindegy...Ha téged ez boldogsággal tölt el, akkor legyen igazad)...Az a rosszindulatú amit annak is akarok érezni...Én nem érzek benne semmi ilyet, ha félre is lehet érteni akkor is max egy kis cinikusság lelhető fel benne, de mint említettem nem volt célom ez sem...
Kecskemét és környéke
nem, az érdekelne, ami mindenkit, így téged is, mikor vmi JÓról van hirtelen szó: ami műszakilag publikus, ill. h milyen a hangja, mer' ugye ez a fórum itt a hangról szól - de erről senki még semmit nem írt, csak h jó, meg naon jó. de h mégis mitől jó, miben más, mint pl. a tesztekben leírt hedo, az nem jön le - s pont ezé' kérdezek
Erről írtam az ATC-s topicban, de ott pont nem ez érdekelt.
Bocs ha nem tudom épp mi érdekel abban a pillanatban.
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
Kecskemét és környéke
de jó annak a 4-nek
nehogy megosszátok másokkal a titkot - tisztelet a kivételnek, aki máshogy gondolja
végül, ahogyan pl. atc ír 1 cuccról, ha vkit érdekel, vmi hasonló formában lettem volna kiwi én is...
őszintén: azt gondolod, az érdekel, milyen csatik vannak rajta?
nem, az érdekelne, ami mindenkit, így téged is, mikor vmi JÓról van hirtelen szó: ami műszakilag publikus, ill. h milyen a hangja, mer' ugye ez a fórum itt a hangról szól - de erről senki még semmit nem írt, csak h jó, meg naon jó. de h mégis mitől jó, miben más, mint pl. a tesztekben leírt hedo, az nem jön le - s pont ezé' kérdezek :foto:
Mit osszunk meg többet? A hangról mit írjunk többet? Meg kell hallgatni, és el lehet dönteni.Ezt így nem lehet megfogalmazni...És a készítők sem szokták, mivel akkor az van, h haza beszélnek...A hangot nem lehet szavakban leírni,...Miben jobb? Mindenben...Miben más? Mindenben...Nyugodtabb, részletesebb, analógosabb, hitelesebb, jobb hangszerhangok...De mint említettem, meg kell hallgatni.Nekem soha nem szokásom ennyire részleteiben írni valamiről, mikor ízlésekről beszélünk.
Kecskemét és környéke
trane:
Az erősítő alap elgondolása valóban eselé, de miután ebben összesen dolgoztunk, hallgatóztunk,finomítottunk hatan, ezért kecskeméti csapat erősítője. Mindenki kivette a maga részét belőle.
Mielőtt eldöntenéd milyen is lehet meghallgatás nélkül, azért ezt is vedd figyelembe.
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
Kecskemét és környéke
Gyerekek, szép munka volt az erősítő elkészítése , gyönyörűen zenélt tegnap!
Mindenkinek csak gratulálni tudok érte,
hisz éppoly érdeme van benne , igazi csapatmunka volt
Trane, hallgasd meg ezt az erősítőt, nem bánod meg
George
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
Kecskemét és környéke
Trane nyugi. Esel-t és Zimonyi Attilát kérdezd mindenről. De ezt már Tigris is írta....Nem értem, miért vagy ennyire türelmetlen... Tessék írni privátot és várni a megfelelő kérdésre megfelelő válaszokat. Az mondjuk segít ha pontosabban kérdezel, mert Tigris is tud szerintem egy-két dolgot közelebbről.
én nyugodt wok - csak épp' nem szeretem a(z alaptalanul) lekezelő embereket :foto:
a fórumon pedig nem értem, mér' kellene feltétlenül pü-ket irkálni
DE ha így van, akkor jelezzétek, s úgy teszek
Már megbocsáss de egy határozott kérdésed sem volt, majd mikor írok pár szót akkor nekem rontasz mint vakbika a falnak, h nem így szokás valamit bemutatni...Megjegyzem semmi konkrét kérdésed nem volt, annyit kérdeztél a képre, h mi ez.Arra válaszoltam is, amit te nehezményeztél..Nos akkor még sem velem van a probléma.
Kecskemét és környéke
Nem kérdeztem a véleményed, neked semmi megjegyzésed nem barátságos...És örülnék ha nem szólnál bele 2 másik ember beszélgetésébe!!
nocsak
1ébként pedig aszittem, ez itt 1 fórum...
Igen egy fórum, de nekem sem szokásom 2 ember személyes beszélgetésébe beleszólnom, mikor fogalmam sincs róla, h miről van szó! Örülnék ha ezt egy 20 éves ember is felfogná, anélkül , h oktatást kellene róla tartanom.
Kecskemét és környéke
Nem is volt cél bemutatni, csak a hangját...Akit bővebben érdekel Esel fórumtársat lehet zaklatni priviben és készséggel válaszol mindenre...De nem tudom mit szeretnétek igazából tudni..
na látod, bár a talis topic-ban má' kérdeztem, csak most írtad le, h télleg esel a szerző. hát innét kezdve Én legalábbis má' naggyábó tom, miről van szó :foto:
Szerintem meg nem tudod miről van szó, de mindegy...Ha téged ez boldogsággal tölt el, akkor legyen igazad :kiraly:
Tigris, lehet, h nem értelek. SZERINTED mijaf@szé' kérdeztem, ha nem azé' h tuggyam? erre most büszkén kijelented, h "Szerintem meg nem tudod miről van szó, de mindegy..." :kiraly: :kiraly:
hm?
mellesleg, George által, jelentem, és mint írtam is "...ÉN legalábbis má' naggyábó tom, miről van szó..."
1: Nem említetted, h mit akarsz tudni!
2: Ez az erősítő nem az az erősítő amiről neked elképzelésed van, mivel egy teljesen új fejlesztés és elgondolás, nem egy ember agyszüleménye, hanem egy csapaté...Ebbe az lát bele akinek a véleménye, és valamilyen szinten a munkája van benne.
3: Nem említetted, h téged az érdekel, ki az aki valójában össze tette, és vagy megépítette az erősítőt.
4: Ehhez igazán senkisnek semmi köze, hisz mi is csapatmunkáról beszéltünk végig, szóval nem értem miért ezen a lovaglás, és miért ez érdeekel bárkit is?
Vagy félre értettük egymást, egyébként Tristis megjegyzésével ellentétben semmi rosszindulat nem volt a megjegyzésemben, csak nem igazán vágom, h mire gondoltál, mikor azt írtad tudod miről van szó, mikor ezt 4 ember tudja igazán. :taps:
Kecskemét és környéke
Trane nyugi. Esel-t és Zimonyi Attilát kérdezd mindenről. De ezt már Tigris is írta....
Nem értem, miért vagy ennyire türelmetlen... Tessék írni privátot és várni a megfelelő kérdésre megfelelő válaszokat. Az mondjuk segít ha pontosabban kérdezel, mert Tigris is tud szerintem egy-két dolgot közelebbről.
Pince/Kert Edifier MR3
Pince/Kert Edifier MR3
Kecskemét és környéke
Szerintem arra gondol a fórumtárs, hogy ismeri esel valamelyik munkáját és tudja, hogy körülbelül milyen hangzást és milyen elgondolást várhat tőle. Tigris ez a hsz nem volt túl barátságos...
Nem kérdeztem a véleményed, neked semmi megjegyzésed nem barátságos...És örülnék ha nem szólnál bele 2 másik ember beszélgetésébe!!
Kecskemét és környéke
Szerintem arra gondol a fórumtárs, hogy ismeri esel valamelyik munkáját és tudja, hogy körülbelül milyen hangzást és milyen elgondolást várhat tőle. Tigris ez a hsz nem volt túl barátságos...
Pince/Kert Edifier MR3
Pince/Kert Edifier MR3
Kecskemét és környéke
Nem is volt cél bemutatni, csak a hangját...Akit bővebben érdekel Esel fórumtársat lehet zaklatni priviben és készséggel válaszol mindenre...De nem tudom mit szeretnétek igazából tudni..
na látod, bár a talis topic-ban má' kérdeztem, csak most írtad le, h télleg esel a szerző. hát innét kezdve Én legalábbis má' naggyábó tom, miről van szó
Szerintem meg nem tudod miről van szó, de mindegy...Ha téged ez boldogsággal tölt el, akkor legyen igazad
Kecskemét és környéke
Hát itt...
de ez miez?
DIY erősítő és DAC...Értelemszerűen a bal oldali az erősítő...20 wattig 8 ohmon A osztályban dolgozik...Dual mono felépítés.
akkor mos'má' tom :foto: köszi
még annyi, nyilván NEM kapcsolási rajzot várok, dejazé' 1 terméket nem így szoktak bemutatni
Kecskemét és környéke
Hát itt...
de ez miez?
Én úgy tudom, hogy 8ohm-on 27watt... de lehet hogy rosszul emlékezem. Egyszer Laci bácsival számoltuk. Egyébként egy tiszta A osztályú erősítő. Többet én sem tudok
Neeem...De az előbb írtam direkt :foto:
Kecskemét és környéke
Hát itt...
de ez miez?
Én úgy tudom, hogy 8ohm-on 27watt... de lehet hogy rosszul emlékezem. Egyszer Laci bácsival számoltuk. Egyébként egy tiszta A osztályú erősítő. Többet én sem tudok
Pince/Kert Edifier MR3
Pince/Kert Edifier MR3
Kecskemét és környéke
Hát itt...
de ez miez?
DIY erősítő és DAC...Értelemszerűen a bal oldali az erősítő...20 wattig 8 ohmon A osztályban dolgozik...Dual mono felépítés.
Kecskemét és környéke
Már nagyon kíváncsi vagyok ám rá Hétvégén remélem lesz érkezésem meghallgatni.
Pince/Kert Edifier MR3
Pince/Kert Edifier MR3
Kecskemét és környéke
Na....? Hol az az erősítő.... ...
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.