Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kecskemét és környéke
- hifis
- Törzsvendég
- Értékelés: 356
Kecskemét és környéke
Ez a logo mintának eszembe sem jutott, de nem rossz a hasonlat.
Én csak az előlap egyhangúságát akartam valami erőteljesebb, karakteres, nem szokványos dologgal megtörni.
A szinuszhullám azért inkább beugrik, ha ránézek.
Mindenesetre 6 készülék együtt nagyobb hullámokat vet, minden értelemben, ezt remélem, Te is tapasztalni fogod.
A 192kHz-es lp ripjeim például ezeken a hullámokon bontakoznak ki igazán.
Kecskemét és környéke
Minden alkatrésze elkészült az Esel Sound No.1 erősítő dobozának.
Egyébként nagyon szép lett!
- hifis
- Törzsvendég
Kecskemét és környéke
NAGYON SZÉP LETT, GRATULÁLOK
EZEK UTÁN KÍVÁNCSI LESZEK MENNYIRE LESZ DÖGÖS MIKOR 6DB EGYMÁS MELLETT FOGNAK ELHELYEZKEDNI A BÚTORODON.
Kösz, már csak a Te cuccod fényképei hiányoznak. Nyilván az is itt lesz hamarosan.
Kecskemét és környéke
NAGYON SZÉP LETT, GRATULÁLOK
EZEK UTÁN KÍVÁNCSI LESZEK MENNYIRE LESZ DÖGÖS MIKOR 6DB EGYMÁS MELLETT FOGNAK ELHELYEZKEDNI A BÚTORODON.
- hifis
- Törzsvendég
Kecskemét és környéke
Minden alkatrésze elkészült az Esel Sound No.1 erősítő dobozának. Úgyhogy most rajtam áll, mikorra szerelem össze.
Addig is ízelítőül 2 kép a készülékről, egyenlőre persze üresen, éppen csak a burkolat összerakva.
(Mondjuk ez a képről persze nem derül ki, eszerint akár komplett is lehetne.)
Kecskemét és környéke
Kedves Laci bácsi, ha összetudjuk hozni Attillával felmegyek hétvégén Pestre és megfülelem! Ha rajtam múlik, még valahogy rábírom arra is hogy adja ide, de van hitem, hogy sikerül!
Mindenképpen megfülelnék itt Szegeden egyet előbb-utóbb!
Józsi, az Attilánál lévő nem univerzális teljesen. Ismerni kellene a forráskészüléke(ke)t, hogy merem-a ajánlani meghallgatásra. Te egyébként itt nálam már hallottad, hogy milyen, legutóbbi ittjártadkor. Azóta csak a bemenettel foglalkoztam. Ha különféle forrásokról (szimmetrikus, vagy aaszimmetrikus) akarod kipróbálni, akkor mind a két bemenetet rá kell építeni.
Kecskemét és környéke
Elkészült a DAC általános célú, tetszőleges bemenetszámú, utánépíthető változata. Szeretném, ha jönnétek fülelni. Futóműnek a Luxman-t javaslom, de bármivel összekapcsolódik. Trafós bemente miatt szimmetrikus kimenetű CD pörgetővel is működik. Két mintapéldány épült, az egyiket Attila magával vitte BP-re, a másik itt van. Gondolom, Attila beszámol az ottani sikerekről, vagy kudarcokról.
Unokám apukájától érkezett egy LINN erősítő, ha van kedvetek, azt is fülhegyre vehetitek. Nagy dologra ne számítsatok, valami egyszerű integrált (LK).
Kedves Laci bácsi, ha összetudjuk hozni Attillával felmegyek hétvégén Pestre és megfülelem! Ha rajtam múlik, még valahogy rábírom arra is hogy adja ide, de van hitem, hogy sikerül!
Mindenképpen megfülelnék itt Szegeden egyet előbb-utóbb!
Otthon Aiyima A80 --> Zimonyi --> Wharfedale Linton 85th Anniversary
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM
Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM
Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.
Kecskemét és környéke
Hála az égnek és Lacinak, a kérdés eldőlt: ESEL SOUND.
Hétfőn már készül is a gravír.
Úgy érzem magam, mint egy (divat)diktátor.
Hát de bezony az lettél, egy divat GURU, nagy örömünkre,
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
Kecskemét és környéke
Valójában az "esel sound" tartalmazza az igazságot. Az elektronikák fejlesztése mindíg egy irányba mutat, az esel sound felé, vagyis az én fülemnek is tetsző hang felé. A kecskeméti csapat megszerette és véleményeivel tovább finomította ezt a hangzást.
Ez így teljesen rendben lesz ESEL SOUND:
First
First 2
No_1
A First 1 és First 2 előlapja szerintem megegyezhet, maximum , annyit tudok tenni , a First 2 logóján,
ott lesz egy apró (2) .
Az előlap elkészítése folyamatban van, jelenleg a szitázó műhelyben, pici fennakadások voltak,
ezeket korrigálni kellett,reményeim szerint jövőhétre elkészül!
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Kecskemét és környéke
aki csinálta az erősitőt...
... és a DAC-ot. Gyertek már el meghallgatni. Moja volt már kétszer is.
Kecskemét és környéke
Aki jobban ismer az tudja hogy nem így van!
Én nem nagyon ismerlek, de tudom hogy a szerénységed hatalmas!
Teljes mértékben egyet értek Dokival, viszont sztem pont az a jó és egészséges ahogy Laci is csinálja...Az önbizalom ott is meg van, attól mert nem veri nagydobra tudását...A termékekben ez
úgy is megmutatkozik, és ahogy hifis is irta, ide teszt csapat, meg ilyen olyan meló, az érdem mindig is legfőképpen azé aki csinálta az erősitőt...
Kecskemét és környéke
Nagyon kedvesek vagytok velem. A SYSTEM egy kicsit túlzás, a többit rátok bízom. A "system" kialakításához szükség van még néhány évre.
Valójában az "esel sound" tartalmazza az igazságot. Az elektronikák fejlesztése mindíg egy irányba mutat, az esel sound felé, vagyis az én fülemnek is tetsző hang felé. A kecskeméti csapat megszerette és véleményeivel tovább finomította ezt a hangzást. A legnehezebb feladat elé Tigris állít mindíg, mert Ő a robosztus mélyhangok kedvelője, ami a rock szinpadon elvárható és fontos, de ez a robosztusság a nagyzenekarnál és az orgonánál bajokat tud okozni.
Igen való igaz, h én szeretem a húsos mélyeket amik nem csak rock zenén, hanem szerintem a nagyzenekari műveknél is igen hasznos, főleg mikor ütik a nagy dobot, ami valós életben is lemegy egész 20 hz környékére is..Az orgonáról nem is beszélve De ugy érzem a legutóbbi erősitő ezt tökéletesen tolmácsolta, a szélessávú már kevésbé...De ugye ez is teljesen szubjektiv...
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Kecskemét és környéke
Aki jobban ismer az tudja hogy nem így van!
Én nem nagyon ismerlek, de tudom hogy a szerénységed hatalmas!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Kecskemét és környéke
A név klassz, támogatom!
Tulajdonképpen Attila aláírásában láttam (nagyon találó) a "fantázia nevet"!
És mint tudjuk közösek a célok és az elképzelések...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Kecskemét és környéke
- hifis
- Törzsvendég
Kecskemét és környéke
Valójában az "esel sound" tartalmazza az igazságot. Az elektronikák fejlesztése mindíg egy irányba mutat, az esel sound felé, vagyis az én fülemnek is tetsző hang felé. A kecskeméti csapat megszerette és véleményeivel tovább finomította ezt a hangzást.
Kecskemét és környéke
Nagyon kedvesek vagytok velem. A SYSTEM egy kicsit túlzás, a többit rátok bízom. A "system" kialakításához szükség van még néhány évre.
Valójában az "esel sound" tartalmazza az igazságot. Az elektronikák fejlesztése mindíg egy irányba mutat, az esel sound felé, vagyis az én fülemnek is tetsző hang felé. A kecskeméti csapat megszerette és véleményeivel tovább finomította ezt a hangzást. A legnehezebb feladat elé Tigris állít mindíg, mert Ő a robosztus mélyhangok kedvelője, ami a rock szinpadon elvárható és fontos, de ez a robosztusság a nagyzenekarnál és az orgonánál bajokat tud okozni.
- hifis
- Törzsvendég
Kecskemét és környéke
Nem tudom hogy ez a név: "ESEL SOUNDSYSTEM" már le van védve?!
A név klassz, támogatom!
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Kecskemét és környéke
Mindenképpen kell nevet adni a gyermek(ek)nek!
Mert ez remélhetőleg egy komoly jövő elé néző dolog!
Nagyon jó dolgok születnek a környéken (egy igen jó csapat alkotó munkája által)!
Nem tudom hogy ez a név: "ESEL SOUNDSYSTEM" már le van védve?!
- hifis
- Törzsvendég
Kecskemét és környéke
Egyébként a "cégnév" is egy fantázia név, bármi lehet.
Bár én abszolút kívülálló vagyok a buliban, és csak mint az egyik korai felhasználó kapcsolódom a csapathoz, de mivel ez még a hőskor, talán "vehetem a bátorságot", hogy legyen nekem is javaslatom. Szóval tudom, hogy a készülékek hangja a közös tesztelések révén valamiféle csapatmunka eredményeképpen született, de azért a kulcsfigura mégis a tervező, vagyis Laci. Tehát triviálisan adódna a cégnévre az ESEL megnevezés, Én legalábbis ezt írnám ki leginkább a készülékeimre. Hiszen mindannyian tudjuk, hogy az Esel féle First-ről, No1-ról beszélünk.
Nohát ez az én javaslatom.
Kecskemét és környéke
Teljesen egyet értek hifis véleményével...Bizony ezeket tipusokra kell osztani..
- hifis
- Törzsvendég
Kecskemét és környéke
Vikibácsitól megkaptam az általa vásárolt erősítő előlapjának tervrajzát. Nagyon barátságos, kellemes látvány, érdekes lesz élőben látni.
A névvel azonban van némi "gondom". Azért az idézőjel, mert nyilván az égvilágon semmi baj nincs vele, csak el lehetne szerintem most már játszani a termékcsalád neveivel. Ugyanis ha azt vesszük, hogy First a típusneve az első, rca bemenetű, asszimetrikus felépítésű sztereo integráltnak, akkor a Vikié már nem pont ez, hanem 2 First összevonásával egy xlr bemenetű, szimmetrikus felépítésű integrált sztereo erősítő. (Javítsatok, ha rosszul tudom.) Tehát ez már nem a First, hanem a First-2, vagy First-B vagy akármi.
És létezik már az én példányom, a No1, ami egy xlr bemenetű, szimmetrikus mono végfok. Tehát már három különböző típusnévnek kellene lenni.
Továbbá hiányzik egy cégnév, vagyis a gyártó neve. Jó lenne erre is egy ötlet. Lehetne akár ez a FIRST, és akkor az egyes típusoknak lehetne új nevük. Szóval ha van ezirányú javaslat, én igazodom. Például a cégnevet is kiírnám a készülékemre. Egyébként a No1 nálam már foglalt a típusnévre, mert már készek az előlapok.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Kecskemét és környéke
Látom hogy töretlenül halad a munka!
Kecskemét és környéke
Elkészült a DAC általános célú, tetszőleges bemenetszámú, utánépíthető változata. Szeretném, ha jönnétek fülelni. Futóműnek a Luxman-t javaslom, de bármivel összekapcsolódik. Trafós bemente miatt szimmetrikus kimenetű CD pörgetővel is működik. Két mintapéldány épült, az egyiket Attila magával vitte BP-re, a másik itt van. Gondolom, Attila beszámol az ottani sikerekről, vagy kudarcokról.
Unokám apukájától érkezett egy LINN erősítő, ha van kedvetek, azt is fülhegyre vehetitek. Nagy dologra ne számítsatok, valami egyszerű integrált (LK).