Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Furukawa tápkábel 2db

Rca, XLR, HDMI, koaxiális és optikai digitális, táp, hangsugárzó, szerelő és antenna drótok.
Lezárt
murasake
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 280

Re: Furukawa tápkábel 2db

Hozzászólás Szerző: murasake »

Na, csak egy példa, olyan képet mentettem le ami 2-3000€-s kábel, itt hirdetve!
Ezen ugyanaz a hasonszőrű klóndugó van, érdekes módon ez sima-liba, ez jól van ahogy van, de az én 80€-s kábelemen már muszáj hogy szóvá legyen téve, máglyára vele! Hagyjuk már...
Mielőtt hitelrontással vádolnának meg, direkt olyan képeket mentettem, hogy ne rontsam más gyártó és eladó renoméját, nincs felismerhető márka-típus, aki tudja melyik az, az érti.
Lezárom, akinek ennek a hajcihőnek ellenére mégis ingerenciája van, hogy kipróbáljon egy jó minőségű, az árán messze túlmutató kábelt az keressen meg privátban.
IMG_20240110_210409.jpg
IMG_20240110_210409.jpg (147.2 KiB) Megtekintve 118 alkalommal
Messenger_creation_72f4d6d7-76c5-4090-92d3-e441c841587e.jpg
Messenger_creation_72f4d6d7-76c5-4090-92d3-e441c841587e.jpg (104.58 KiB) Megtekintve 118 alkalommal
cd: Vincent T.A.C. C-60, előfok: Electrocompaniet EC4.8 mkII. végfokok: 2x Electrocompaniet AW180, hangfal: Avalon Indra, tápkábelek: 2xFurutech DPS 4.1, 2xFurutech FP TCS31, XLR: Furutech DAS 4.1
LS: Furutech DSS 4.1

murasake
Fórumlakó
Fórumlakó

d_dok írta:
2026.07.25., szomb. 11:18
Nem szoktam hozzászólni más hirdetéséhez, de szerintem sem korrekt a szövegezés. Persze, rábízhatjuk a vásárlóra, hogy az árból rájöjjön, nem eredeti kábelt vesz, de azért vásásorunk ezen a fórumon, hogy ne kelljen folymatosan résen lennünk.
Szerintem erről a kébelről van szó: https://www.aliexpress.com/item/33002631687.html
Még egy okostóni, aki résen van..... ;/

Aztán áruld el, mi az ami nem korrekt? Nem tudtam, hogy meg kell adni hogy Kis Jánostól, a mediamarkt-tól, vagy a római pápától vettem a kábelt.
Namármost, ha nem kell megadni, akkor még egyszer megkérdem mi a nem korrekt?
Minden úgy van, ahogy a "szövegezésben".
De most már le is fogom zárni, mert úgy látom sportot csinál sok infantilis a "nagy leleplezésből", úgyhogy ha a világ legjobb kábele lenne ezek után akkor sem venné meg senki, még talán én sem.... Ha már klón, nehogy már. Há' nem?
De az a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy egy 1500€-os eredeti kábelt valaki 80€-ért kínáljon. Ne' ? Így csak egy Furukawa kábel klón dugókkal.

Egyébként tényleg Furukawa és tényleg nagyon jól megépített és tényleg minőségi anyagokból, gyárilag szerelt kábel.
Csak zárójelben, volt már a kezemben pont ilyen kábel és azon a harisnya alatt egy árva betű nem volt nyomtatva.
Az Ali-n sem egyforma minőségű minden klón. Ez legalább le van csekkolva.
Az ára alapján annyit biztos ér mint a szuperközönséges Bals dugó és társai, mindenféle házidróttal összerakva ugyanennyiért...
cd: Vincent T.A.C. C-60, előfok: Electrocompaniet EC4.8 mkII. végfokok: 2x Electrocompaniet AW180, hangfal: Avalon Indra, tápkábelek: 2xFurutech DPS 4.1, 2xFurutech FP TCS31, XLR: Furutech DAS 4.1

d_dok
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 39

Hozzászólás Szerző: d_dok »

Nem szoktam hozzászólni más hirdetéséhez, de szerintem sem korrekt a szövegezés. Persze, rábízhatjuk a vásárlóra, hogy az árból rájöjjön, nem eredeti kábelt vesz, de azért vásásorunk ezen a fórumon, hogy ne kelljen folymatosan résen lennünk.
Szerintem erről a kébelről van szó: https://www.aliexpress.com/item/33002631687.html

frenki485
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 693

Hozzászólás Szerző: frenki485 »

murasake írta:
2026.07.24., pén. 19:51
Van ezzel valami problémád?
Hivatkoztam a hirdetésben valahol a dugókra?
Nem értem mi ez a boszorkányüldözés, mint az óvodások; bocsánat ha nem tévedek ez kínai, kínai!! Talán a kínai nem vezeti az áramot? Nekem sose jutna eszembe, hogy belerondítsak merő unalomból (mert vételi szándék az nincs) más dolgába...
Mindenki felnőtt már, el tudja dönteni, hogy 30eFt mire elég és mire nem, nem kell hozzá egy okostóni, hogy veregesse a saját vállát a szemfülessége miatt.
Csak csendben megkérdem; a legminőségibb kábeleket gyártó szerte kis hazánkban szintén rengeteg klón dugóval szereli a nagyszerű kábeleit, mégsem teszi szóvá senki.
Jól leordítottad a fejét...
Csak kérdezett valamit.
Egyébként jó kinézetű kábelek, jó áron.
Ethosz Cd (TDA1545A), Ethosz tube DAC(TDA1541)  
Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F,
Technics SL 1210 GR/Thorens TD 126 mkII/AudioGold plinth,Achromat,
Palotás féle ARC phono,Hiraga MC preamp, Denon DL-103/Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.

Zsoly
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 34

Hozzászólás Szerző: Zsoly »

Semmi bajom a kínai kábelekkel és nem volt szándékom belerondítani, egyszerűen rákérdeztem, ráadásul normális stílusban. Mivel Furutechként hirdeted egy picit félreérthető

murasake
Fórumlakó
Fórumlakó

Van ezzel valami problémád?
Hivatkoztam a hirdetésben valahol a dugókra?
Nem értem mi ez a boszorkányüldözés, mint az óvodások; bocsánat ha nem tévedek ez kínai, kínai!! Talán a kínai nem vezeti az áramot? Nekem sose jutna eszembe, hogy belerondítsak merő unalomból (mert vételi szándék az nincs) más dolgába...
Mindenki felnőtt már, el tudja dönteni, hogy 30eFt mire elég és mire nem, nem kell hozzá egy okostóni, hogy veregesse a saját vállát a szemfülessége miatt.
Csak csendben megkérdem; a legminőségibb kábeleket gyártó szerte kis hazánkban szintén rengeteg klón dugóval szereli a nagyszerű kábeleit, mégsem teszi szóvá senki.

Zsoly
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 34

Hozzászólás Szerző: Zsoly »

Bocsánat ha tévedek, de a csatlakozók alapján ez kínai utánzat?

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6721

Re: Furutech tápkábel 2db

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

murasake írta:
2026.07.24., pén. 18:23
Eladó 2db Furutech tápkábel 1.5m-es hosszban. A harisnyáját felhúzva fotóztam a kábelre nyomott feliratot is.
"super pure copper multi conductor power cable made in japan Furukawa Electric", azaz szuper tiszta rézből fonott vezetőjű tápkábel.
A Furukawa Electric a Furutech cég anyavállalata.
Akkor ez így nem Furutech, hanem Furukawa - még ha a Furukawa a Furutech cégcsoport része is. gondolkodik.gif
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

murasake
Fórumlakó
Fórumlakó

Furukawa tápkábel 2db

Eladó 2db Furukawa tápkábel 1.5m-es hosszban. A harisnyáját felhúzva fotóztam a kábelre nyomott feliratot is.
"super pure copper multi conductor power cable made in japan Furukawa Electric", azaz szuper tiszta rézből fonott vezetőjű tápkábel.
A Furukawa Electric a Furutech cég anyavállalata.
Nálam monoblokkokat szolgált ki, nagyon szerettem őket. Egy nagyon jól megépített, igényes anyagokból álló, gyárilag szerelt kábel.
Helyszín Baján.
Ajándék pluszban, 2db Viablue demagnetizáló gyűrű.
Ára 30eFt/db.
Mindkét darab vásárlása esetén a Foxpostot állom.
1.jpg
3.jpg
5.jpg
6-.jpg
7.jpg
9gW0fg6F.jpg
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára murasake 2026.07.24., pén. 18:37-kor.

Lezárt

Vissza: “Kábelek”