Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Valhalla Aurora High Current Version tápkábel
- viri
- V.I.P.

- Értékelés: 1673
Re: Valhalla Aurora High Current Version tápkábel
Köszönöm a lehetöséget, jó helyre került a kábel 
Audio PC(PPV3)- Core Audio Karuna USB/spdif - Audio Note DAC3 - Audio Note Soro SE - JBL 250Ti Classic Edition -Rythmik Audio F15 subok- sub ic-k: AQ Husky - Audience Conductor hf kábel+ic-k, tápok: Kondo Avocado, Kondo Persimmon, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature
- viri
- V.I.P.

- Értékelés: 1673
Valhalla Aurora High Current Version tápkábel
Sziasztok!
Eladó egy Valhalla Aurora High Current Version tápkábel 145 cm-es hosszban.
Ára: 320eft
Ez nem az NV2 verzió, hanem a sima. Ezt a súlya is mutatja, 1.4 kg a kábel! Ennek ellenére jól kezelhető a kábel.
Én imádtam, először végig akartam vinni emiatt a rendszeren a teljes Valhalla kábelezést, de a kisebbek nem hozták ezt a varázst, a nagyobbakat meg nagyon nehéz összeszedni használtan. De már egyetlen ilyen kábel az erősítőben, vagy az elosztó előtt nagyon megdobja a rendszer élmény faktorát.
Kizárólag azért adom el, mert végülis a Kondo kábeleket szeretném végig vinni az egész rendszeren.
Nem voltam teljesen tisztában vele amikor vettem, hogy ez a Valhalla palettán hol helyezkedik el, ezért miután megvettem, írtam Ákosnak, mert gondolkoztam, hogy megveszem az N jelzésűt is. Idézem Ákost:
"Az (n) jelzés a kábeleknél a belépő szintre utal, vagyis, "novice" rövidítve.
Tehát minden ilyen kábel a széria belépő, alap kábele.
A komolyabb Aurora az felette áll minden tekintetben az N jelölésű kábeleknek.
Amit vettél kábel az egy nagyon jó cucc, kb. 3x annyi értékű nyersanyag van benne, mai áron, mint amennyiért hirdették."
Átvehető személyesen csepel szigeten, de sokfelé járok Bp. 100 km-es körzetében. Vagy marad a foxpost.
Érdeklődni priviben, vagy mégjobb telefonon: 06húsz345nulla959
Eladó egy Valhalla Aurora High Current Version tápkábel 145 cm-es hosszban.
Ára: 320eft
Ez nem az NV2 verzió, hanem a sima. Ezt a súlya is mutatja, 1.4 kg a kábel! Ennek ellenére jól kezelhető a kábel.
Én imádtam, először végig akartam vinni emiatt a rendszeren a teljes Valhalla kábelezést, de a kisebbek nem hozták ezt a varázst, a nagyobbakat meg nagyon nehéz összeszedni használtan. De már egyetlen ilyen kábel az erősítőben, vagy az elosztó előtt nagyon megdobja a rendszer élmény faktorát.
Kizárólag azért adom el, mert végülis a Kondo kábeleket szeretném végig vinni az egész rendszeren.
Nem voltam teljesen tisztában vele amikor vettem, hogy ez a Valhalla palettán hol helyezkedik el, ezért miután megvettem, írtam Ákosnak, mert gondolkoztam, hogy megveszem az N jelzésűt is. Idézem Ákost:
"Az (n) jelzés a kábeleknél a belépő szintre utal, vagyis, "novice" rövidítve.
Tehát minden ilyen kábel a széria belépő, alap kábele.
A komolyabb Aurora az felette áll minden tekintetben az N jelölésű kábeleknek.
Amit vettél kábel az egy nagyon jó cucc, kb. 3x annyi értékű nyersanyag van benne, mai áron, mint amennyiért hirdették."
Átvehető személyesen csepel szigeten, de sokfelé járok Bp. 100 km-es körzetében. Vagy marad a foxpost.
Érdeklődni priviben, vagy mégjobb telefonon: 06húsz345nulla959
Audio PC(PPV3)- Core Audio Karuna USB/spdif - Audio Note DAC3 - Audio Note Soro SE - JBL 250Ti Classic Edition -Rythmik Audio F15 subok- sub ic-k: AQ Husky - Audience Conductor hf kábel+ic-k, tápok: Kondo Avocado, Kondo Persimmon, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature