Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Eladó Ocos hangfalkábel

Rca, XLR, HDMI, koaxiális és optikai digitális, táp, hangsugárzó, szerelő és antenna drótok.
Kovi66
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 1

Eladó Ocos hangfalkábel

Hozzászólás Szerző: Kovi66 »

Sziasztok!

Hosszú idő után (kb. 25 év) döntöttem úgy, hogy megválok a hangfalkábelemtől. A Dán Dynaudió által gyártott Ocos -Pro (Optimal Connection System) kábelről van szó, amely 1,6 m hosszú. Az erősítőnél aranyozott villás csatik, a hangfalnál pedig aranyozott, szorítós dugók vannak.
Annak idején a legendás Hi-Fi Piacban tesztelték és nagyon elégedettek voltak a hangjával. Ezért döntöttem úgy, hogy én is ilyet veszek. A kábel fő tulajdonsága, hogy állandó, alacsony impedanciát tart fenn a teljes frekvenciatartományban a hagyományos hangszórókábelek impedanciájának ingadozásai által okozott kihívások nélkül. Ez pedig egy sokáig hallgatható, semleges hangzást tesz lehetővé. Nem szól bele az erősítő hangjába.
A Pro változat pedig azt jelenti, hogy a kábel meg van duplázva.
A szett ára: 80.000 Ft + szállítás.
Meghallgatásra is van lehetőség Salgótarjánban.
Csatolmányok
IMGP2107.JPG
IMGP2106.JPG
IMGP2105.JPG
IMGP2104.JPG

Válasz küldése

Vissza: “Kábelek”