Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Supra Sword-ISL RCA 1m analóg IC kábel
Re: Supra Sword-ISL RCA 1m analóg IC kábel
Irányár: 115.000,- Ft
Utoljára erisza ugrasztotta előre 2026.06.11., csüt. 18:14-kor.
Néhai apám szokta mondani: "Tanulj fiam, mert ha nem, akkor csöves leszel!". Hát, én tényleg tanultam, de a végére így is csöves lettem...
Irányár: 120.000,- Ft
Néhai apám szokta mondani: "Tanulj fiam, mert ha nem, akkor csöves leszel!". Hát, én tényleg tanultam, de a végére így is csöves lettem...
Irányár: 125.000,- Ft
Supra Sword-ISL RCA 1m analóg IC kábel
Sziasztok,
mivel a fiókban hever 2 éve ez a kábel, ezért meghirdetem, hátha valaki éppen ilyet keres...
A svéd Supra felső kategóriás összekötő kábele 1m hosszban. Ez még a klasszikus aranyozott csatlakozókkal készült, nem a ródiumos kivitel (ami lehet jó is meg rossz is, ha magasba húz). Magyarországi beszerzés (2021) és az első gazdája vagyok. Nálam maximum 50 órát ment, ezért talán már be van járatva. Optikailag és funkcionálisan is hibátlan.
Hogy legyen miből alkudni, az irányára legyen 135.000,- Ft.
Helyileg Komáromban található, de Foxpost is megoldható.
Üdv.
Szabolcs
mivel a fiókban hever 2 éve ez a kábel, ezért meghirdetem, hátha valaki éppen ilyet keres...
A svéd Supra felső kategóriás összekötő kábele 1m hosszban. Ez még a klasszikus aranyozott csatlakozókkal készült, nem a ródiumos kivitel (ami lehet jó is meg rossz is, ha magasba húz). Magyarországi beszerzés (2021) és az első gazdája vagyok. Nálam maximum 50 órát ment, ezért talán már be van járatva. Optikailag és funkcionálisan is hibátlan.
Hogy legyen miből alkudni, az irányára legyen 135.000,- Ft.
Helyileg Komáromban található, de Foxpost is megoldható.
Üdv.
Szabolcs