Kedvelem az eredeti Cardas kábelek hangzásvilágát, ezért van is néhány pár belőlük, csak sajnos a hazai internetes vásárlások során becsúszott hamisítvány is, ezért az óvatosság részemről. Jelen esetben nem a hamisítvány/eredeti kérdés merült fel bennem, hanem a gyári szerelés/házilag átalakított kapcsán keresem a megnyugtató választ.
Pontosan ezzel a típusú hangsugárzó kábellel is rendelkezem, csak a jelenlegi konfighoz használhatatlanul rövid, ezért érdeklődöm és teszem fel - talán a közösséget is érintő - kérdéseimet.
Én még soha nem láttam ilyen asszimetrikus villával gyárilag szerelt példányokat, ill. az interneten történő tájékozódás során sem találkoztam ilyennel.
Segíts ebben kérlek.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
cardas golden cross hangfalkabel
Re: cardas golden cross hangfalkabel
Utoljára Gianluca ugrasztotta előre 2025.11.28., pén. 18:36-kor.
Egy tobb mint 25 eves vezeteknel nem is ertem milyen tanusitvanyrol beszelsz??? Ez egy gyari szerelt kabel, forumokon, es kulfodli aprohirdeteseknel nyomozva talalhato ugyan ilyen szerelesu kiadas. Erosito felen kisebb, hangfal felen kisse nagyibb villa kialakitassal.
Mivel a kábel két végén eltérő méretű villás csatlakozók vannak, ezért nyilván vagy valaki barkácsolta, vagy a gyártó végezte el az átalakítást. Tehát a kábel vagy gyári, vagy nem a gyártó által átalakított.
De szerencsére ez könnyen tisztázható:
A Cardas által az átalakítást követően kiállított re-termination tanúsítvány rendelkezésre áll?
De szerencsére ez könnyen tisztázható:
A Cardas által az átalakítást követően kiállított re-termination tanúsítvány rendelkezésre áll?
Kinti arakat elnezve elegge akcios aron kinalom!
Csere is erdekel!
Csere is erdekel!
Akcio!!!! 210e ft!!!
cardas golden cross hangfalkabel
Elado cardas golden cross vintage hangfalkabel 2m gyari szerelesben. Mindket vege villa!
Ar: 230e ft
Bp XVII
Ar: 230e ft
Bp XVII