Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Eladó highend XLR kábel

Rca, XLR, HDMI, koaxiális és optikai digitális, táp, hangsugárzó, szerelő és antenna drótok.
Az-X
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 57

Re: Eladó highend XLR kábel

Hozzászólás Szerző: Az-X »

Jég!

Az-X
Fórumlakó
Fórumlakó

A kábel alapanyaga... a vezető erek ezüst bevonatú tömör, monokristályos réz huzalok.

És igen... az, hogy egy terméket mitől nevezünk high-endnek, nagyon jó kérdés. Magam sem szeretem mikor össze-vissza használják ezt a "jelzőt". Véleményem szerint ez a jelző akkor használható, ha a termék megüt egy felső kategóriába sorolható minőségi szintet, és emellett a kivitele, külleme is olyan szintű ami szintén a felső kategóriába engedi sorolni.

A minőségét tekintve, véleményem szerint egy 5-8 esetleg 10M Ft értékű lánc kiszolgálására alkalmas. Nyilván ez azért még nem a világ vége, de úgy gondolom egy ilyen láncot már nyugodtan nevezhetünk belépőnek a high-end világába. Persze ez az én véleményem... illetve készítettem hasonló kábelt már pár hobbitársunknak, akik szerintem szintén hasonló véleményen vannak. De ezért is írtam a hirdetésbe... bátran el lehet vinni próbára, és mindenféle indok nélkül vissza is lehet hozni, amennyiben mégsem váltja be a hozzá fűzött reményeket.

A küllemét tekintve biztos, hogy elfogult vagyok... :)

Miért ennyi az ára? Sajnos ha egy kábelen nincs jól ismert márkajelzés, akkor az ismer márkák hasonló minőségi szintjébe sorolt kábeleihez képest mindjárt csak az 1/5-éért 1/10-éért lehet eladni.
tonee73 írta:
2025.04.20., vas. 19:33
MInden vásárlási (és kötözködési) szándék nélkül:
Mi az alapanyaga, és mitől high-end ?
Köszi

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6151

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Az-X írta:
2025.04.20., vas. 15:19
Mégis ha bárkinek bármilyen kérdése felmerülne, nagyon szívesen válaszolok...
MInden vásárlási (és kötözködési) szándék nélkül:
Mi az alapanyaga, és mitől high-end ?
Köszi
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Az-X
Fórumlakó
Fórumlakó

Eladó highend XLR kábel

Eladó a képeken látható XLR analóg összekötő kábel. Hossza a csatlakozókkal együtt 48cm

A kábelt saját részre készítettem, és használtam is nagy megelégedéssel. Feljebb lépés miatt eladó.

Ódákat nem szeretnék zengeni róla, hiszen egy ismeretlen kábelről bárki bármit mondhat... úgyis csak akkor derül ki a valódi tudása mikor a leendő tulaj majd meghallgatta. Mégis ha bárkinek bármilyen kérdése felmerülne, nagyon szívesen válaszolok, és letét ellenében természetesen saját rendszerben meghallgatható.

Ára: 80.000,- Ft

Személyesen átvehető Kerepesen vagy Pomázon.
FoxPost -tal tudom futározni.

Tel.: +3670-6047478
IMG_20250420_122055.jpg
IMG_20250420_122220.jpg
IMG_20250420_122148.jpg
IMG_20250205_215034.jpg

Válasz küldése

Vissza: “Kábelek”