Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hidiamond D5 2x3 méter hangfalkábel
Re: Hidiamond D5 2x3 méter hangfalkábel
A kábel egy másik fórumtársnál zenél tovább.
Re: Hidiamond D5 2x3 méter hangfalkábel
A kábel jégen.
Hidiamond D5 2x3 méter hangfalkábel
Eladásra kínálok egy pár Hidiamond D5 hangfalkábelt, 3 méteres hosszban, mindkét végén banándugóval szerelve.
A kábeleket "muzsikpeti" fórumtárstól vásároltam (lenti linken megtekinthető) 2024. áprilisában makulátlan állapotban, ugyanilyen állapotban adnám tovább. Doboza és papírja megvan. A kapott számla alapján a kábel 2 és fél éves.
A kábelek szépen be vannak járatva, nagy megelégedettséggel használtam őket.
(Eladás oka: más márkában szeretnék továbblépni)
Helyileg Kisvárdán található a kábel, rendszerbe kötve meg is hallgathatóak.
Ára: 275.000 Ft, mely igény esetén tartalmazza a szállítási költséget is, előre utalás után (foxpost)
Tel: +36305517057
viewtopic.php?f=64&t=202546
A kábeleket "muzsikpeti" fórumtárstól vásároltam (lenti linken megtekinthető) 2024. áprilisában makulátlan állapotban, ugyanilyen állapotban adnám tovább. Doboza és papírja megvan. A kapott számla alapján a kábel 2 és fél éves.
A kábelek szépen be vannak járatva, nagy megelégedettséggel használtam őket.
(Eladás oka: más márkában szeretnék továbblépni)
Helyileg Kisvárdán található a kábel, rendszerbe kötve meg is hallgathatóak.
Ára: 275.000 Ft, mely igény esetén tartalmazza a szállítási költséget is, előre utalás után (foxpost)
Tel: +36305517057
viewtopic.php?f=64&t=202546
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára djtarajos 2024.12.15., vas. 13:02-kor.