Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
Hydrasound Titan I Mk4 hangfalkábel 2x3 méteres
Re: Hydrasound Titan I Mk4 hangfalkábel 2x3 méteres
Jó minőségű 15 voltos tápegység csere érdekel! (Auralic-hez való)
Akcio 25000 Ft az ár!
Digital koax kábelt beszámítás érdekel!
Elnézést.
Ára: 30000ft
Meghallgatás Székesfehérvár mellett lehetséges.
Ára: 30000ft
Meghallgatás Székesfehérvár mellett lehetséges.
Üdv!
Érdemes kiírni egy árat, egyéb esetben törlik a hirdetést (a szabályzat szerint)
Érdemes kiírni egy árat, egyéb esetben törlik a hirdetést (a szabályzat szerint)
Hydrasound Titan I Mk4 hangfalkábel 2x3 méteres
Nekem az első normális hangfalkábelem volt.
Én szerttem a hangját, márkán belül feljebb léptem, ezért lett eladó.
Kapott némi hangbéli tuningot, ami még hozott a hangján. Kérés esetén vissza állítható a gyári állapot.
A gyártó leirása: https://audiocable.hu/termek/titan-i-mk ... reo-szett/
Tömör nagy tisztaságú HPOFC réz.
Kiemelkedő dinamika, tiszta és erőteljes hangzás, lineáris, kiegyenlített balansszal.
– Nagy dinamika, ebben a kategóriában nincs ilyen tiszta precíz hangzással bíró kábel…
Kiválóan kontrollálja a hangszórót, műfajfüggetlen zeneileg, könnyű és rock zenével ugyan úgy kiválóan teljesít, mint jazz-en és klasszikuson.
Én szerttem a hangját, márkán belül feljebb léptem, ezért lett eladó.
Kapott némi hangbéli tuningot, ami még hozott a hangján. Kérés esetén vissza állítható a gyári állapot.
A gyártó leirása: https://audiocable.hu/termek/titan-i-mk ... reo-szett/
Tömör nagy tisztaságú HPOFC réz.
Kiemelkedő dinamika, tiszta és erőteljes hangzás, lineáris, kiegyenlített balansszal.
– Nagy dinamika, ebben a kategóriában nincs ilyen tiszta precíz hangzással bíró kábel…
Kiválóan kontrollálja a hangszórót, műfajfüggetlen zeneileg, könnyű és rock zenével ugyan úgy kiválóan teljesít, mint jazz-en és klasszikuson.