Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Valhalla AgPt RXF XLR 1,2 m-es - 2 pár + 1 db 1 m-es

Rca, XLR, HDMI, koaxiális és optikai digitális, táp, hangsugárzó, szerelő és antenna drótok.
Lezárt
murasake
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 254

Re: Valhalla AgPt RXF XLR 1,2 m-es - 2 pár + 1 db 1 m-es

Hozzászólás Szerző: murasake »

Szia Péter!
A két pár kábelért ajánlok 300e-t. Nekem is voltak, hülye fejemmel eladtam őket...

Üdv; Attila Bajáról

Speter
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 268

Valhalla AgPt RXF XLR 1,2 m-es - 2 pár + 1 db 1 m-es

Hozzászólás Szerző: Speter »

Eladó a címben említett 2 pár Valhalla XLR, esetleg + 1 db.
Amennyiben valakinek 5 db kellene egy mozihoz, az is megoldható, de az nem minden áron eladó, mert azt tudom hasznosítani magam is.
Én frontokhoz használtam összekötve, mert aktív hangfalaim vannak.
Aura-ra váltás miatt eladóak csak.
2 évig szolgáltak nálam, nagy megelégedéssel használtam Őket.
Mindenkinek ajánlom, aki egy igazán jó kábelt keres.
Ribbon vezetőkkel van felvértezve, ezüst-platina alapanyag.
Ez a jobbik csatlakozóval van szerelve és nem húz magasba, rettentően jó térrel rendelkezik, mind széltében, magasságban és mélységben is.
A hangszerek szeparáltsága is jelen van már ezzel a kábellel.
Érzelmeket is nagyon jól át tudja adni, itt kezdődik az igazi zene és mozi, kinek mire kell, Én mind a kettőt élveztem vele :D

Irányáruk 168.000 Ft/pár, a + 1 db 1 m-es, ha a két pár elkelt vagy egyben viszi valaki, 75.000 Ft, ez nem irányár.
2 éve 420.000-ért vettem Őket, de azóta mindennek inkább feljebb ment az ára, nem lejjebb.

Átvehető Budapesten a IX. vagy a XIII. kerületekben.
Foxpost, GLS, DPD szóba jöhet, előreutalás esetén, aminek a költségét a vevőt terheli és a felelősség is.
Be tudom csomagolni rendesen, szállítás esetén.
Csatolmányok
20240515_103955.jpg
Lexicon MC-10; HTPC-Intel-AMD; AudioSquare-SB Acoustics-DIY MZ/X-Kalmi aktív 5.0; NAD C272; Nobsound előfok; SB Acoustics-DIY center; Rythmik Audio F15SE-MZ/X mod; Samsung 77" S90C OLED; ValhallA kábelezés; AudioQuest; Isotek Aquarius, Polaris; Hivox Alces; Synergistic Research; Isoacoustic;

Lezárt

Vissza: “Kábelek”