Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Valhalla cu-ag ss tápkábel
Re: Valhalla cu-ag ss tápkábel
Köszi szépen a visszajelzést. A képek csatolva. A gyártótól "személyesen" vettem, ha valaki esetleg ezen izgul, akkor az üznetváltás ezzel kapcsolatban még elérhető.
No stress.
Üdv.,
Balázs
No stress.
Üdv.,
Balázs
manmarantz írta: ↑2023.08.30., szer. 16:44Szia , nem látom a pontos hosszát , pár kép nem ártana akkor látnánk milyen dugókkal szerelték , létezik több fajta dugókkal , kigyóbőrrel és láttam már ebből is nem a gyártó által készítettet !
A kábel 1.5 méter hosszú.
- manmarantz
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 16
Szia , nem látom a pontos hosszát , pár kép nem ártana akkor látnánk milyen dugókkal szerelték , létezik több fajta dugókkal , kigyóbőrrel és láttam már ebből is nem a gyártó által készítettet !
új ár: 37ezer.
Re: Vallhalla cu-ag ss tápkábel
Elnézést, ciki, de elírtam a gyártó nevét. Természetesen ez itt egy eredeti Valhalla. Bár remélhetőleg őt még nem hamisitják:)
Javítottam. üdv, tonee
Javítottam. üdv, tonee
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tonee73 2023.08.15., kedd 05:19-kor.
Ok: kiegészítés
Ok: kiegészítés
Valhalla cu-ag ss tápkábel
Sziasztok, eladó egy Valhalla cu-ag ss tápkábel, ezüst-réz hibrid, tökéletes állapotban. Képet kérésre tudok küldeni róla. Ár 40ezer, Dunavarsányban személyesen lehet átvenni, vagy foxpost.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tonee73 2023.08.15., kedd 05:19-kor.
Ok: helyesbítés
Ok: helyesbítés