Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Real Cable TDC300F 2x2m
Re: Real Cable TDC300F 2x2m
Elkelt.
Re: Hangsugárzó kábelek (Dragonweed, Power-R, Real Cable TDC300F)
Kibontottam és lemértem, mert gyanús volt. Sajnos csak 2m a hossza.
Ennek okán csökkentettem az árat, így már bőven csatlakozó ár alatt vihető. Nagyon szép állapotú mindene, a csatlakozók még használva sem voltak.
5000Ft + Foxpost.
Ennek okán csökkentettem az árat, így már bőven csatlakozó ár alatt vihető. Nagyon szép állapotú mindene, a csatlakozók még használva sem voltak.
5000Ft + Foxpost.
Így másfél év után ismét beleakadtam a padláson :)
A Real Cable TDC300F tehát még szabad
A Real Cable TDC300F tehát még szabad

Már csak a Real Cable maradt. Azokkal az új, aranyozott csatikkal együtt a 10k szerintem nagyon jó ár.
A Power-R és a Real Cable még eladó.
A Dragonweed flat elkelt.
Real Cable TDC300F 2x2m
Miután eladtam minden hifi eszközöm, feltúrtam a padlást és úgy döntöttem, mehetnek a tartozékok
is. Ennek egy kis része ez a 3 kábel.
Dragonweed flat:
A Satori hangsugárzóimhoz készíttettem őket, óriási megelégedésemre volt. Lapos vezetőszálakból
áll, átadás előtt beégetett, bejáratott kábel. Nyílt, semleges hang, árát messze meghazudoló
vezetékek – ahogy az a Dragonweed filozófiáról általánosan elmondható.
2x3m
30.000Ft
Power-R:
Egy időben került hozzám pár dolog Rudi bácsi kezei közül és meglepően rendben voltak. Ez a kábel
nagyon régóta nálam van, sosem hirdettem meg, mert szerettem. Melegebb hangú, könnyen
kezelhető, viszonylag végkony vezeték. A csatlakozók mögötti zsugorcsőnél eléggé fityeg, a szigetelés
a zsugorcső alatt kihúzódhatott már. A vezető szál ép, nincs kontakthiba, vagy ilyesmi – csak
gondoltam úgy fair, ha szólok. A csatikat is meg kéne tisztítani.
2x2,5m
10.000Ft
Real Cable TDC300F:
Házilag Pailiccs csatlakozókkal szerelt, legendás büdzsé kábel. Meglepően kiegyensúlyozott hang.
2x2,5m (lehet, hogy 3, de maradjunk a 2,5-ben, nem akarom levágni a gyorskötözőket)
10.000Ft
Együtt 45.000Ft
Miskolcon és környékén megtekinthető, átvehető. Egyéb esetben posta/futár, előre utalást
követően.
is. Ennek egy kis része ez a 3 kábel.
Dragonweed flat:
A Satori hangsugárzóimhoz készíttettem őket, óriási megelégedésemre volt. Lapos vezetőszálakból
áll, átadás előtt beégetett, bejáratott kábel. Nyílt, semleges hang, árát messze meghazudoló
vezetékek – ahogy az a Dragonweed filozófiáról általánosan elmondható.
2x3m
30.000Ft
Power-R:
Egy időben került hozzám pár dolog Rudi bácsi kezei közül és meglepően rendben voltak. Ez a kábel
nagyon régóta nálam van, sosem hirdettem meg, mert szerettem. Melegebb hangú, könnyen
kezelhető, viszonylag végkony vezeték. A csatlakozók mögötti zsugorcsőnél eléggé fityeg, a szigetelés
a zsugorcső alatt kihúzódhatott már. A vezető szál ép, nincs kontakthiba, vagy ilyesmi – csak
gondoltam úgy fair, ha szólok. A csatikat is meg kéne tisztítani.
2x2,5m
10.000Ft
Real Cable TDC300F:
Házilag Pailiccs csatlakozókkal szerelt, legendás büdzsé kábel. Meglepően kiegyensúlyozott hang.
2x2,5m (lehet, hogy 3, de maradjunk a 2,5-ben, nem akarom levágni a gyorskötözőket)
10.000Ft
Együtt 45.000Ft
Miskolcon és környékén megtekinthető, átvehető. Egyéb esetben posta/futár, előre utalást
követően.