Ha nem lenne az ezüstoxidtól elfeketedve, akkor az nagy gond lenne a valódiságát tekintve. Van egy soha nem kontaktált gyári dobozos szettem is (tíz éve várja a nagyon jó kábelét), az is ilyen.
Egy vadonatúj ezüst csatlakozó csilloghat, de egy jó pár éves ezüst csatlakozó már nem. Persze, ha nagyon megtakarítanám, akkor fényesebb lenne, de akkor meg a hozzáértő tennének fel kérdéseket.
Most dobozolom, ha rendben lezajlott az ügylet, akkor zárom.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Goertz Sapphire - Eichmann silver bullet plug rca dugókkal
Re: Goertz Sapphire - Eichmann silver bullet plug rca dugókkal
Szia, ez a csatlakozó mitől fekete ha silver?
- Vikunya
- Fórumlakó
- Értékelés: 351
Re: Goertz Sapphire - Eichmann silver bullet plug rca dugókkal
Árengedmény:63e Ft.
- Vikunya
- Fórumlakó
- Értékelés: 351
Goertz Sapphire - Eichmann silver bullet plug rca dugókkal
Goertz Sapphire ezüst összekötő kábel. 50 cm. (Dugóvégtől-dugóvégig 53 cm.) Ez volt a Goertz csúcsmodellje.
Eichmann silver bullet plug csatlakozókkal.
A forgalmazótól vettem, évekkel a forgalmazás megszűnése utám (a sajátja volt), ezért a doboza nem a gyári. Ő szerelte fel magának a szerintem akkoriban létező legjobb rca csatlakozókkal.
Az Eichmann silver bullet plug rca csatikat 100e ft/szett árig ma is bármivel össze merném ereszteni. Sajnos már nem kaphatók, az KLE-nek (az utódjának) nem sok köze van az eredetihez.
Brutálisan jól szól. Nekem rövid, s egy ideje dobozban áll.
Ár: 67e Ft.
Átvétel: Győr/Nyúl. Posta-Foxpost a vevő költségére.
Eichmann silver bullet plug csatlakozókkal.
A forgalmazótól vettem, évekkel a forgalmazás megszűnése utám (a sajátja volt), ezért a doboza nem a gyári. Ő szerelte fel magának a szerintem akkoriban létező legjobb rca csatlakozókkal.
Az Eichmann silver bullet plug rca csatikat 100e ft/szett árig ma is bármivel össze merném ereszteni. Sajnos már nem kaphatók, az KLE-nek (az utódjának) nem sok köze van az eredetihez.
Brutálisan jól szól. Nekem rövid, s egy ideje dobozban áll.
Ár: 67e Ft.
Átvétel: Győr/Nyúl. Posta-Foxpost a vevő költségére.
- Csatolmányok
-
- P3061150.JPG (5.32 MiB) Megtekintve 578 alkalommal
-
- P3061149.JPG (5.07 MiB) Megtekintve 578 alkalommal
-
- P3061148.JPG (4.42 MiB) Megtekintve 578 alkalommal