Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
AudioQuest Boxer 3m sub RCA kábel
Re: AudioQuest Boxer 3m sub RCA kábel
24000 Ft a 3 méteres Boxer, posta megoldható, vagy Budapesten átvehető.
Bolti ára 50e Ft, így félár alatt, bejáratva, de hibátlan állapotban bárki boldog lehet vele :)
Bolti ára 50e Ft, így félár alatt, bejáratva, de hibátlan állapotban bárki boldog lehet vele :)
Játékos boxer szerető új gazdit keres 
Nem tudom milyen kábeled van most, amikor én vettem, akkor az alábbiakat próbáltam:
Hama IC
AQ Irish Red
AQ Boxer
A háromból egyértelműen kitűnt a Boxer pontossága és részletezőképessége. A másik kettővel sokkal ömlengősebb-búgosabb volt a basszus. Szerintem a te subod is meghálálja ezt a kategóriát (én is csak azért cseréltem Huskyra, mert hamarosan jön egy komolyabb sub).
Hama IC
AQ Irish Red
AQ Boxer
A háromból egyértelműen kitűnt a Boxer pontossága és részletezőképessége. A másik kettővel sokkal ömlengősebb-búgosabb volt a basszus. Szerintem a te subod is meghálálja ezt a kategóriát (én is csak azért cseréltem Huskyra, mert hamarosan jön egy komolyabb sub).
- Avalancheeee
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 8
Köszönöm a választ!
Nekem egy Klipsch R-115SW-t kötne össze az erősítővel, mit gondolsz hasznos lehet?
Nekem egy Klipsch R-115SW-t kötne össze az erősítővel, mit gondolsz hasznos lehet?
Házimozi rendszer:
Sony Bravia A95L OLED 65'', Yamaha RX-A3050, Klipsch RP-8000F, RP-504C, RP-160M, SVS PB-3000, Panasonic UB-820, Zappiti 4k HDR, PS5
Sony Bravia A95L OLED 65'', Yamaha RX-A3050, Klipsch RP-8000F, RP-504C, RP-160M, SVS PB-3000, Panasonic UB-820, Zappiti 4k HDR, PS5
Szia!Avalancheeee írta: ↑2019.07.23., kedd 16:29Szia
Érdekel a dolog. Megkérdezhetem, hogy milyen subbal használtad a kábelt?
Korábban egy Velodyne CHT-10Q, majd egy Dali Ikon SUB került rá.
- Avalancheeee
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 8
Szia
Házimozi rendszer:
Legyen 25000 Ft
AudioQuest Boxer 3m sub RCA kábel
Hibátlan állapotú, első tulaja vagyok, nem volt törve, ha 5x le lett húzva a rendszerről sokat mondok. Doboza megvan.
Husky érkezett helyette, amúgy megelégedéssel használtam.
Bp XI - I. kerületekben személyesen átvehető, vagy vevő terhére postázom.
Ár: 30.000 Ft
Képeket tudok lőni igény esetén, amúgy teljesen újszerű.
Husky érkezett helyette, amúgy megelégedéssel használtam.
Bp XI - I. kerületekben személyesen átvehető, vagy vevő terhére postázom.
Ár: 30.000 Ft
Képeket tudok lőni igény esetén, amúgy teljesen újszerű.