Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hidiamond D3-as IC kábel
- terminátor76
- Fórumlakó

- Értékelés: 47
Re: Hidiamond D3-as IC kábel
Köszönöm a lehetőséget, a kábel elkelt. Zárom az oldalt. 
- terminátor76
- Fórumlakó

- terminátor76
- Fórumlakó

Ment válasz is. 

Szeretném megvenni a kábelt, próbáltam privát üzenetet küldeni.
- terminátor76
- Fórumlakó

Sajnos a képek nem mentek fel,nem értem a dolgot, régebben nem volt ilyen gondom. Sajnálom, ha valakinek kell szívesen átküldöm Viberen, Messengeren vagy levélben. De garantáltan hibátlan állapotban van. A hangját pedig nehéz volna felülmúlni ebben az árkategóriában. Nekem is egy pár D5-ös került a helyére, de nem is egy árban vannak.
Zenére és mozira is egyaránt kiváló.
Zenére és mozira is egyaránt kiváló.
- terminátor76
- Fórumlakó

Hidiamond D3-as IC kábel
Sziasztok!
Eladásra kínálom makulátlan állapotban lévő Hidiamond D3-as IC kábelemet. A kábel 60cm-es és gyárilag szerelt. Első gazdája vagyok. Gyári doboza természetesen meg van.
Róla van szó: https://www.streamaudio.hu/hidiamond-di ... nekt-kabel
Szükség szerint tudom futárral küldeni, ebben az esetben 27000Ft lesz az ára. Ha valaki személyesen átveszi tőlem Taksonyban annak 25000Ft-ot kell fizetnie. Végezetül néhány saját kép.
Eladásra kínálom makulátlan állapotban lévő Hidiamond D3-as IC kábelemet. A kábel 60cm-es és gyárilag szerelt. Első gazdája vagyok. Gyári doboza természetesen meg van.
Róla van szó: https://www.streamaudio.hu/hidiamond-di ... nekt-kabel
Szükség szerint tudom futárral küldeni, ebben az esetben 27000Ft lesz az ára. Ha valaki személyesen átveszi tőlem Taksonyban annak 25000Ft-ot kell fizetnie. Végezetül néhány saját kép.