Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Eladó Harmonic Technology Fantasy hangfal kábel
Re: Eladó Harmonic Technology Fantasy hangfal kábel
Köszönöm szépen a lehetőséget, a kábel elkelt.
Hétfő (2018. december 3.) 23:59ig jegelve.
Az ár újra 120 000.-Ft
Black Friday!
2018. november 23. (péntek) 0:01kor az ár 108.000.-Ft
Ez után minden második órában emelkedik 1 000.-Ftot az ár, vagyis 2018. november 24. (szombat) 0:01kor újra 120 000.-Ft és onnan az ár ismét nem képezi alku tárgyát!
Az akciós ár írásos (privát, email vagy SMS) vételi ajánlat esetén az ajánlat megtevésekor aktuális pillanatnyi ár és 2018. november 23-25. elszállítás esetén érvényes.
2018. november 23. (péntek) 0:01kor az ár 108.000.-Ft
Ez után minden második órában emelkedik 1 000.-Ftot az ár, vagyis 2018. november 24. (szombat) 0:01kor újra 120 000.-Ft és onnan az ár ismét nem képezi alku tárgyát!
Az akciós ár írásos (privát, email vagy SMS) vételi ajánlat esetén az ajánlat megtevésekor aktuális pillanatnyi ár és 2018. november 23-25. elszállítás esetén érvényes.
-
Gilberto
Évek óta van ebből nekem is 2x4 méter.
Az előző gazdája is emlékeim szerint 6-7 évig használta.
Én nagyon örültem mikor sikerült megvennem....
Nem panaszkodom. Hozza a bugi-vugit!
Az előző gazdája is emlékeim szerint 6-7 évig használta.
Én nagyon örültem mikor sikerült megvennem....
Nem panaszkodom. Hozza a bugi-vugit!
Ha jól számoltam, ebben a hosszban az új ára 940.-EUR lenne.timcs írta: ↑2018.08.11., szomb. 12:06A Pro 11plus alatt helyezkedett el. Egy régebbi árlista http://www.hifiprijslijst.nl/pl/harmoni ... slijst.pdf
A Pro 11plus alatt helyezkedett el. Egy régebbi árlista http://www.hifiprijslijst.nl/pl/harmoni ... slijst.pdf
CD : Ayon CD1
Amp : Pathos Classic One + Soundcare
Speak : Sonus Faber Olympica I
Cable : Audio Note AN-V, HarmonicTech Pro 11 plus
Power : PS Audio PPP, HarmonicTech Fantasy AC 10, Lessloss DFPC Original & Signature
Akusztikailag kezelt zeneszoba
11 AWG keresztmetszetű monokristályos réz kábelről van szó.
Pro-11 szintjén helyezkedhet el, talán kicsit jobb is nála, viszont a Pro-9-nél gyengébb...
Pro-11 szintjén helyezkedhet el, talán kicsit jobb is nála, viszont a Pro-9-nél gyengébb...
LG OLED 65C21,Plinius 8200,Dynaudio Contour S3.4,Ethosz CDM mk2 SE,Ethosz RTP SQ Tube DAC,Ethosz Elysium,Valhalla Aura V2/2 AES-EBU,AgPt-RXF RCA,AgPt-RXF tápkábel,CuAgSS 8 mk3,Hydrasound Next2 Graphene,Fapaci Luxor HDMI,Vibracsi V3,Vibra-R csúcs hangfallábak,Dune Pro Vision 4k,Chord Mojo,AKG K-712
Kedves wittao!
Mikor vásároltam, megpróbáltam utánanézni mit vettem. A gyártó azt válaszolta, hogy 5-6 éve megszünt ennek a terméknek a gyártása illetve 3-4 éve a márka is más tulajdonoshoz került, így tőlük sem sikerült használható információt szereznem.
A kábelen van még egy "AWG Single Crystal" jelzés talán így a Google keresővel választ kapsz a kérdéseidre.
Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni.
Eladó Harmonic Technology Fantasy hangfal kábel
2x4,9m (!), bi kábelezésre alkalmas, minkét végén kábelsarus (a hangfal felöl mind a 4-4 saru felfúrva, hogy a szabványnál nagyobb (pld Jamo Concert 11 / D 870) terminálokra is felmenjen, de ez a hangját / minőségét nem befolyásolja).
Csere, beszámítás köszönöm, nem érdekel.
Ár: 120 000.-Ft
berenyizs kukac gmail pont hu
+36 húsz 9391044
Csere, beszámítás köszönöm, nem érdekel.
Ár: 120 000.-Ft
berenyizs kukac gmail pont hu
+36 húsz 9391044