Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Van Damme Silver Low-Cap 55 RCA
Re: Van Damme Silver Low-Cap 55 RCA
egyetlen egy pár maradt ára ( most már fél ár ) 30000.- forint.
BRG MK-27
BRG MK-27
BRG MK-27
BRG MK-27
A csatlakozók kábel nélkül 40000.- forint körül vehetők meg.
A 2 méter kábel körülbelül 8000.-
Ez a kábelpár 30000.- forintba kerül 48000.- helyett.
A 2 méter kábel körülbelül 8000.-
Ez a kábelpár 30000.- forintba kerül 48000.- helyett.
BRG MK-27
Szeretnék annyit hozzáfűzni, hogy mivel a LOW CAP55 egy coax kábel a pár önmagában egyenként is megállja a helyét.
Ha utána olvastok a szakirodalom alátámasztja, hogy a digit coax kábelek alkalmasak RCA kábelnek, míg fordítva nem .
Ha ezt a kábelt mint digit coax kábelt kellene minősítenem, úgy gondolom, hogy az AudioQuest Carbon coaxot messze maga mögé utasítja, míg az használtan 45000.- forintba kerül ez pedig 15000.-
Ha utána olvastok a szakirodalom alátámasztja, hogy a digit coax kábelek alkalmasak RCA kábelnek, míg fordítva nem .
Ha ezt a kábelt mint digit coax kábelt kellene minősítenem, úgy gondolom, hogy az AudioQuest Carbon coaxot messze maga mögé utasítja, míg az használtan 45000.- forintba kerül ez pedig 15000.-
BRG MK-27
1 db méteres pár 30000.-
ezekkel a csatlakozókkal :
http://www.viborgaudio.com/en/Product/a ... 3/218.html
ezekkel a csatlakozókkal :
http://www.viborgaudio.com/en/Product/a ... 3/218.html
BRG MK-27
a 80 cm-es elkelt
a méteres még vihető 30000.- forintért a szállítás beleférhet egy ezresbe pluszban.
a méteres még vihető 30000.- forintért a szállítás beleférhet egy ezresbe pluszban.
BRG MK-27
a 80 cm-es elkelt
BRG MK-27
bár már sokan kértek telefonszámot még mindkét méret megvan.
ha valakinek elég a 80 cm az 10000.- ért vihető
a méteres továbbra is 30000.- ez körülbelül a csatlakozók ára a kábel jóformán ingyen van hozzá.
ha valaki talál 30000 forintnál olcsóbban 4 darabot ebből az RCA dugóból annak odaadom annyiért mint amennyit talált árat.
VR109R
a méteres továbbra is 30000.- ez körülbelül a csatlakozók ára a kábel jóformán ingyen van hozzá.
ha valaki talál 30000 forintnál olcsóbban 4 darabot ebből az RCA dugóból annak odaadom annyiért mint amennyit talált árat.
VR109R
BRG MK-27
BRG MK-27
BRG MK-27
Valaki kérdezte miért válok meg tőlük.
Egy 5.1 rendszerben próbáltam az AVR-t végfokokkal kiegészíteni, a projekt csak részben volt sikeres, ezért processzorra váltottam ahol XLR kábeleket használok így az RCA-k feleslegessé váltak.
van még 3 darab.
Egy 5.1 rendszerben próbáltam az AVR-t végfokokkal kiegészíteni, a projekt csak részben volt sikeres, ezért processzorra váltottam ahol XLR kábeleket használok így az RCA-k feleslegessé váltak.
van még 3 darab.
BRG MK-27
- AmericanWerewolf
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 33
Korrekt, vagy nem, ajánlatot privátban illik tenni.
Egyébként, a Van Damme Viborg kábel tényleg jó, csak ajánlani tudom. A koax nálam zenél, fél odalasan meghallgattam analóg zenére is. Tiszta hangzás, gyönyörű magas.
Egyébként, a Van Damme Viborg kábel tényleg jó, csak ajánlani tudom. A koax nálam zenél, fél odalasan meghallgattam analóg zenére is. Tiszta hangzás, gyönyörű magas.