Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Qed XT25 2x3m dobozos, gyári szerelt
- reeko
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Re: QED XT25 2x3m dobozos, gyári szerelt
Szeretném megvenni. Írok privátban is.
-
supertrump
- Nincs visszaút

- Értékelés: 8
Qed XT25 2x3m dobozos, gyári szerelt
Eladó QED XT25 hangsugárzó kábel, gyári dobozával együtt.
Airloc gyári szerelt, 2 × 3 méteres kivitel.
Tőlem megszokott módon minden téren makulátlan állapotban van, törésmentes, hibátlan kábel. Körülbelül ötször volt ki- és bedugva, végig vigyázva volt rá.
A kábel jelenleg még üzemben van, várhatóan nagyjából két nap múlva fogom kikötni. Addig az alábbi fotókat tudom mellékelni róla.
Állat nincs a lakásban, nem dohányzó környezetből származik.
A kábelt kb. 4 hónapja vásároltam a Netdepónál, a számlát természetesen átadom / mellékelem.
Személyesen Tatabányán vehető át, vagy előreutalás után ingyenesen küldöm Foxpost automatába.
Ár: fix 25 000 Ft.
Airloc gyári szerelt, 2 × 3 méteres kivitel.
Tőlem megszokott módon minden téren makulátlan állapotban van, törésmentes, hibátlan kábel. Körülbelül ötször volt ki- és bedugva, végig vigyázva volt rá.
A kábel jelenleg még üzemben van, várhatóan nagyjából két nap múlva fogom kikötni. Addig az alábbi fotókat tudom mellékelni róla.
Állat nincs a lakásban, nem dohányzó környezetből származik.
A kábelt kb. 4 hónapja vásároltam a Netdepónál, a számlát természetesen átadom / mellékelem.
Személyesen Tatabányán vehető át, vagy előreutalás után ingyenesen küldöm Foxpost automatába.
Ár: fix 25 000 Ft.
ATV4K, LG OLED77C5
Main: FiiO SR11 (Roon) + iPowerX, FiiO K13 R2R + PL80, Exposure 2510, Triangle Comète 40th, 2x REL T/5x
Desktop: Mac mini M4 (Roon), FiiO K13 R2R, Sennheiser HD600
Main: FiiO SR11 (Roon) + iPowerX, FiiO K13 R2R + PL80, Exposure 2510, Triangle Comète 40th, 2x REL T/5x
Desktop: Mac mini M4 (Roon), FiiO K13 R2R, Sennheiser HD600