Audience Ohno hangfalkábel kategóriájában kiváló hanggal ,OCC réz kábel nagyon vékony ,de ennek ellenére megdöbbentően jó hanggal rendelkezik. Elsősorban állványos hangsugárzókhoz ajánlják és én is ezt tapasztaltam ,de volt olyan erősítővel társítás ahol álló hangfal is kiválón szólt vele. Nálam dynaudio speciál 40, evoke 20, evoke 10, kef ls50 meta is jól szólt vele. Valahol a neten egy tesztelő jobbnak tartotta az AudioQuest Rocket 88 - hangfal kábeltől .Valami ilyesmit irt , hogy mélyeibe a rockett 88 jobb volt ,de minden másba a conductor se. Ha úgy van majd rá keresek !
Előzmény:
viewtopic.php?f=64&t=199610&p=2850447#p2850447
Beszámításba,cserébe biztosan érdekelhetnek hifis dolgok kábelek készülékek ,de írd meg mi volna a csere tárgya hátha érdekes lehet. Ami biztosan nem érdekel bakelit , magnódeck , retró legendák ! Ez már nem az én világom. Annak ellenére nagyra becsülőm a retró készülékekért rajongókat , gyűjtőiket és van köztük olyan hangú ami manapság is referencia lehetne, de a kényelem nagy úr!
Miskolcon található lehetőleg személyes átvétel csere esetén, de egyébként futár ,automata stb megoldható.
Van más hirdetett dolgom is nézd meg azt is, úgy alkuképesebb lehet az ár és a csere beszámítás lehetőségei is növekedhetnek .
Miskolcon található . Az ára 85000 forint. Természetesen alkuképes !
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audience Ohno hangfalkábel 2x3m - csere beszámítás is
- Donyec
- Fórumlakó

- Értékelés: 71
Re: Audience Ohno hangfalkábel 2x3m - csere beszámítás is
Utoljára Donyec ugrasztotta előre 2025.11.19., szer. 16:15-kor.
Esetleg egy kiváló állapotú Gustard A22M D/A konverterbe beszámítanám ezen az áron.
Ha érdekes beszéljünk privátban.
Re: Audience Ohno hangfalkábel 2x3m - csere beszámítás is
Donyec írta: ↑2025.08.25., hétf. 10:53Audience Ohno hangfalkábel kategóriájában kiváló hanggal ,OCC réz kábel nagyon vékony ,de ennek ellenére megdöbbentően jó hanggal rendelkezik. Elsősorban állványos hangsugárzókhoz ajánlják és én is ezt tapasztaltam ,de volt olyan erősítővel társítás ahol álló hangfal is kiválón szólt vele. Nálam dynaudio speciál 40, evoke 20, evoke 10, kef ls50 meta is jól szólt vele. Valahol a neten egy tesztelő jobbnak tartotta az AudioQuest Rocket 88 - hangfal kábeltől . Valami ilyesmit irt , hogy mélyeibe a rockett 88 jobb volt ,de minden másba a conductor se. Ha úgy van majd rá keresek ! Előzmény: viewtopic.php?f=64&t=199610&p=2850447#p2850447 Beszámításba,cserébe biztosan érdekelhetnek hifis dolgok kábelek készülékek ,de írd meg mi volna a csere tárgya hátha érdekes lehet. Ami biztosan nem érdekel bakelit , magnódeck , retró legendák ! Ez már nem az én világom. Annak ellenére nagyra becsülőm a retró készülékekért rajongókat , gyűjtőiket és van köztük olyan hangú ami manapság is referencia lehetne, de a kényelem nagy úr!
Miskolcon található lehetőleg személyes átvétel csere esetén, de egyébként futár ,automata stb megoldható.
Van más hirdetett dolgom is nézd meg azt is, úgy alkuképesebb lehet az ár és a csere beszámítás lehetőségei is növekedhetnek .
Esetleg egy kiváló állapotú Gustard A22M D/A konverterbe beszámítanám ezen az áron.
Ha érdekes beszéljünk privátban.
- Donyec
- Fórumlakó

- Értékelés: 71
Audience Ohno hangfalkábel 2x3m - csere beszámítás is
Audience Ohno hangfalkábel kategóriájában kiváló hanggal ,OCC réz kábel nagyon vékony ,de ennek ellenére megdöbbentően jó hanggal rendelkezik. Elsősorban állványos hangsugárzókhoz ajánlják és én is ezt tapasztaltam ,de volt olyan erősítővel társítás ahol álló hangfal is kiválón szólt vele. Nálam dynaudio speciál 40, evoke 20, evoke 10, kef ls50 meta is jól szólt vele. Valahol a neten egy tesztelő jobbnak tartotta az AudioQuest Rocket 88 - hangfal kábeltől . Valami ilyesmit irt , hogy mélyeibe a rockett 88 jobb volt ,de minden másba a conductor se. Ha úgy van majd rá keresek !
Előzmény:
Beszámításba,cserébe biztosan érdekelhetnek hifis dolgok kábelek készülékek ,de írd meg mi volna a csere tárgya hátha érdekes lehet. Ami biztosan nem érdekel bakelit , magnódeck , retró legendák ! Ez már nem az én világom. Annak ellenére nagyra becsülőm a retró készülékekért rajongókat , gyűjtőiket és van köztük olyan hangú ami manapság is referencia lehetne, de a kényelem nagy úr!
Előzmény:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Donyec 2025.08.17., vas. 14:44-kor.