Csak neked legy a kábel diy. Úgy is a csatlakozók árában adom. Nem azért vettem meg mert ez és ez volt a neve, hanem mert próba után tetszett a hangja. Ha nem hangra hanem márkára veszel kábelt, az nem biztos hogy jó lesz, de te tudod. Gondolom véletlenül sincs vételi szándékod, csak okoskodni jöttél.Sokolradio96 írta: ↑2025.08.03., vas. 12:12Pontos típus nélkül senki sem fogja megvenni. Nem is értem az ilyen jellegű hirdetést, amikor azt sem tudjuk mit hirdetünk. Ennek így semmi értelme.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Van Den Hul + WBT hangsugárzó kábel
-
Szgaborsz6
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 110
Re: Van Den Hul + WBT hangsugárzó kábel
Üdv, Zoli
Szövegértés egyes. Ülj le!Sokolradio96 írta: ↑2025.08.03., vas. 15:06Akkor vedd meg, lássuk akkor is ilyen magabiztos leszel-e.
-
Sokolradio96
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 3
Szándékosan írtam hogy vegye meg. Ezzel pedig bezárom a kutyakomédiát.
"letét ellenében saját rendszerben is lehetséges a próba"Sokolradio96 írta: ↑2025.08.03., vas. 15:06Akkor vedd meg, lássuk akkor is ilyen magabiztos leszel-e.
-
Sokolradio96

Akkor vedd meg, lássuk akkor is ilyen magabiztos leszel-e.
Kör keresztmetszetű hangfalkábele amúgy sem sok van a VDH-nak. Esetleg a Revolution.
-
Sokolradio96

Pontos típus nélkül senki sem fogja megvenni. Nem is értem az ilyen jellegű hirdetést, amikor azt sem tudjuk mit hirdetünk. Ennek így semmi értelme.
-
Szgaborsz6
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 110
Van Den Hul + WBT hangsugárzó kábel
Eladó Van Den Hul kábel párom. 2méter hosszúak, szép állapotban vannak. A kábel típusát nem ismerem. Nálam kipróbálható, de letét ellenében saját rendszerben is lehetséges a próba. Szomoron, Zsámbékon átvehető. Áruk 60000ft ami a csatlakozók használt ára. Tel.: 0630négy9egy1hat41
Üdv, Zoli