Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

ValhallA Ethos összekötő kábel - 1 méter

Rca, XLR, HDMI, koaxiális és optikai digitális, táp, hangsugárzó, szerelő és antenna drótok.
arthur3d
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 285

Re: ValhallA Ethos összekötő kábel - 1 méter

Hozzászólás Szerző: arthur3d »

A kábel ára a mai naptól fix: 1,25 millió Ft

Május 22.-én utazok haza, akkor viszem magammal és esetleg házhoz is tudom vinni, így vásárlási szándék esetén saját rendszerben ki is próbálható.
It's not enough to have talent, you also have to be Hungarian. Robert Capa (1913-1954)

arthur3d
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 285

ValhallA Ethos összekötő kábel - 1 méter

Hozzászólás Szerző: arthur3d »

Eladó a címben szereplő összekötő kábel.
Az Ethos kábeleket Ákos, Puklics Józsi emlékére készítette (innen a név), az Infinity család előtti referencia összekötő kábel - anyagát tekintve: Platina-Graphene.

Ákostól vásároltam, eredetileg XLR összekötő volt, de Ákost megkértem, hogy cserélje le a csatlakozókat RCA-ra (akkor arra volt szükségem). Ha valakinek XLR csatlakozóval kellene, megbeszéltem Ákossal, hogy vissza tudja tenni - annak költségét Ákos tudja majd megmondani.

A kábel tökéletes és hibátlan állapotban van, hossza csatlakozó végtől csatlakozó végéig 107cm.

A kábel jelenleg Angliában van, de bármikor haza tudom küldeni, továbbá Május végén otthon leszek pár napot, akkor viszem magammal és akár ki is lehet próbálni saját rendszerben.

Érdeklődni privát üzenetben kérném. Köszönöm.

Ára: 1,4 millió Ft

Ethos_01.jpg
Ethos_02.jpg
Ethos_03.jpg
It's not enough to have talent, you also have to be Hungarian. Robert Capa (1913-1954)

Válasz küldése

Vissza: “Kábelek”