Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Tápkábelbörze! - General Cavi, Taga, HydraSound
Re: Tápkábelbörze! - General Cavi, Taga, HydraSound
többi marad. köszönöm.
fine music & cinema: toroid power isolation->>> zidoo >> Rotel RSX 1550 >> JM Lab Tantal 505
Re: Tápkábelbörze! - General Cavi, Taga, HydraSound
General Cavi, Taga kábelek elkeltek.
fine music & cinema: toroid power isolation->>> zidoo >> Rotel RSX 1550 >> JM Lab Tantal 505
Tápkábelbörze! - General Cavi, Taga, HydraSound
Eladó váltak rendszerem tápkábeljei is, teljes leépítés okán.
Megkímélt állapotú mindegyik.
ill. van még a kiváló Solitone koax kábelem is, azt külön hirdettem meg:
viewtopic.php?f=64&t=215547
Darabárak feltüntetve, ha valaki az egészet elvinné, kitalálhatunk rá akciós árat.
helyileg XII.kerület, esetleg Budaörs
privi vagy tel. 0630644600öt
General Cavi ródiumos dugókkal szereltek, 3x 10x10x3mm2 erekkel fonott.
Nagyon szerettem a hangjukat, nem visz el semmilyen irányba, viszont hallható plusz teret ad a hangképnek.
1db General Cavi 2m 25.000.-
2db General Cavi 1.5m 20.000.-
ha valaki mind a hármat elviszi, akkor a csomagárban 60.000.- Tagan Harmony TPC 1.5m
https://www.netdepo.hu/Taga-Harmony-TPC-tapkabel-1-5-m
20.000.-
nincs még két éves, tehát elvileg garis még Hydra H.R.C Wall Power - vagy MK1 vagy MK2, ezt passzolom - piskóta csatis, 1m
masszív, merev kábel, jó hangú.
20.000.-
Megkímélt állapotú mindegyik.
ill. van még a kiváló Solitone koax kábelem is, azt külön hirdettem meg:
viewtopic.php?f=64&t=215547
Darabárak feltüntetve, ha valaki az egészet elvinné, kitalálhatunk rá akciós árat.
helyileg XII.kerület, esetleg Budaörs
privi vagy tel. 0630644600öt
General Cavi ródiumos dugókkal szereltek, 3x 10x10x3mm2 erekkel fonott.
Nagyon szerettem a hangjukat, nem visz el semmilyen irányba, viszont hallható plusz teret ad a hangképnek.
1db General Cavi 2m 25.000.-
2db General Cavi 1.5m 20.000.-
ha valaki mind a hármat elviszi, akkor a csomagárban 60.000.- Tagan Harmony TPC 1.5m
https://www.netdepo.hu/Taga-Harmony-TPC-tapkabel-1-5-m
20.000.-
nincs még két éves, tehát elvileg garis még Hydra H.R.C Wall Power - vagy MK1 vagy MK2, ezt passzolom - piskóta csatis, 1m
masszív, merev kábel, jó hangú.
20.000.-