Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Valhalla Aurora N V3 HC tápkábel eladó
- Hifimad
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 20
Re: Valhalla Aurora N V3 HC tápkábel eladó
Marad a rendszeremben. Köszönöm az avx-nek a hirdetési lehetőséget!
- Hifimad
- Kezdő Fórumlakó
Köszönöm az újranyitást!
A kábel visszakerült hozzám, így újra eladó az eredeti feltételekkel.
A kábel visszakerült hozzám, így újra eladó az eredeti feltételekkel.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6172
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- Hifimad
- Kezdő Fórumlakó
Eladva, köszönöm a fórumnak a lehetőséget! 

- Hifimad
- Kezdő Fórumlakó
A kábel jegelve
- Hifimad
- Kezdő Fórumlakó
Valhalla Aurora N V3 HC tápkábel eladó
Sziasztok!
Nehéz szívvel, de meg kell válnom Valhalla kábeleimtől. Az első egy Aurora N V3 HC (high current) hálózati kábel, a hossza 1,8 m a csatlakozók végei között. A kábel az előző tulajdonos rendelésére egy puhább, selymesebb "védőhálóval" készült, mint általában és ez néhány helyen "kibolyhosodott", de nincs elszakadva, stb. igyekeztem vigyázni rá. Ennek az egyedi hálónak az oka a jobb hajlíthatóság, kezelhetőség volt.
Nagyon jó kis kábel, Ákos betáp kábelnek, elosztókba és végfokokba ajánlja, én is így használtam.
Ára: 320e Ft
Üdv!
Nehéz szívvel, de meg kell válnom Valhalla kábeleimtől. Az első egy Aurora N V3 HC (high current) hálózati kábel, a hossza 1,8 m a csatlakozók végei között. A kábel az előző tulajdonos rendelésére egy puhább, selymesebb "védőhálóval" készült, mint általában és ez néhány helyen "kibolyhosodott", de nincs elszakadva, stb. igyekeztem vigyázni rá. Ennek az egyedi hálónak az oka a jobb hajlíthatóság, kezelhetőség volt.
Nagyon jó kis kábel, Ákos betáp kábelnek, elosztókba és végfokokba ajánlja, én is így használtam.
Ára: 320e Ft
Üdv!