Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Eladó Valhalla Draco Reference V3 HC/R tápkábel
- Hifimad
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 20
Re: Eladó Valhalla Draco Reference V3 HC/R tápkábel
A kábel elkelt, egy nagyon szimpatikus fórumtársnál zenél tovább. Köszönöm neki és az avx-nek!
- Hifimad
- Kezdő Fórumlakó
Re: Eladó Valhalla Draco Reference V3 HC/R tápkábel
A kábelt jegelem
- Hifimad
- Kezdő Fórumlakó
Eladó Valhalla Draco Reference V3 HC/R tápkábel
Hello!
Eladó sorba került egy Valhalla Draco Reference V3 HC/R (high current) hálózati kábelem, melynek hossza 1,5 m a csatlakozók végei között és anyaga ezüst, platina ötvözet/tiszta arany hibridje. Nagyon szép állapotban van, igyekeztem vigyázni rá, amíg nálam teljesített szolgálatot.
Ára: 550e Ft
A kábel Baján van, a személyes átvételt preferálom, de futárral is el tudom küldeni a vevő felelősségére, terhére.
Üdv!
Eladó sorba került egy Valhalla Draco Reference V3 HC/R (high current) hálózati kábelem, melynek hossza 1,5 m a csatlakozók végei között és anyaga ezüst, platina ötvözet/tiszta arany hibridje. Nagyon szép állapotban van, igyekeztem vigyázni rá, amíg nálam teljesített szolgálatot.
Ára: 550e Ft
A kábel Baján van, a személyes átvételt preferálom, de futárral is el tudom küldeni a vevő felelősségére, terhére.
Üdv!