Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cardas Quadlink Five Series tápkábel
Re: Cardas Quadlink Five Series tápkábel
Előre vele...
Még mindig eladó !
65e.
65e.
Nehogy elfelejtsem, hogy még mindig eladó a kábel.
Előrébb hozom, hátha...
Eszembe nem jutott, hogy egyszer jó lehet még valamire, ha lefotózom, bár otthagytam, mert nem tudták azonnal megcsinálni. "Kisöreg" annyit mondott, hogy szerinte ez tuti eredeti kábel, meg hogy jól megszenvedtek vele, mert sok idő volt leégetni a vezetékről a gyári lakkot, de amúgy meg nagyon jó kábel és megérdemelt egy tisztességes csatlakozó párt.
Én is úgy tudom, hogy ez a széria nem kis pénzekért cserél gazdát és úgy érzem, el is kótyavetyélem ennyiért.
Én is úgy tudom, hogy ez a széria nem kis pénzekért cserél gazdát és úgy érzem, el is kótyavetyélem ennyiért.

Ez egy régi kábel, az 5C előtti verzió, itt még a Kip Dobler feliratos zsugorcső volt. Rá lehet keresni, hivatalos kereskedőknél, kanadai, USA eladóknál ugyanilyen verziók nem kevés pénzért kerülnek eladásra. Nekem hangfalkábelben van ez a Five Series, betűtípus, nyomat, minden egyezik, az is ilyen kívülről, én az enyémet hang alapján is be tudom lőni egy kategóriába. Amikor szerelték nem készült kép a belvilágáról?
Én eredetinek nézem.
Én eredetinek nézem.
Már kapom is az ívet (privátban), hogy hamis a kábel. Nos, szerintem eredeti. Ezen lehet ugyan vitatkozni napestig, de én nem fogok. Aki úgy gondolja, hogy nem eredeti, az az ő dolga. Én azt tudom, hogy 50+ év "hifizésem" alatt, ez a legtisztább hangú kábelem. Ezt a "hamis" fonalat kérném is elvágni, mert nem fogok reagálni semmi olyan véleményre, ami a kábel "hamisságáról" szól. Köszönöm.
Ha nem kel el, az sem túl nagy baj, tudniillik, nem bukok az árán és legközelebb, ha úgy hozza az élet, lesz egy bitang jó tápkábelem. Sajnos a jelenlegi felállás miatt rövid az 1m, különben soha el nem adnám.
Kácsa Audióban szereltettem, ahol minden kétséget kizáróan eredetinek tekintették. Ezt akkor ott tisztáztam is velük. Vannak ugyanis az eredeti kábeleknél olyan huncutságok, amik azonnal kiderülnek, mikor leszerelik a csatlakozóikat. Ezzel vége is a "bizonyítási eljárásnak". Ennél nem vagyok hajlandó mélyebbre menni...

Ha nem kel el, az sem túl nagy baj, tudniillik, nem bukok az árán és legközelebb, ha úgy hozza az élet, lesz egy bitang jó tápkábelem. Sajnos a jelenlegi felállás miatt rövid az 1m, különben soha el nem adnám.
Kácsa Audióban szereltettem, ahol minden kétséget kizáróan eredetinek tekintették. Ezt akkor ott tisztáztam is velük. Vannak ugyanis az eredeti kábeleknél olyan huncutságok, amik azonnal kiderülnek, mikor leszerelik a csatlakozóikat. Ezzel vége is a "bizonyítási eljárásnak". Ennél nem vagyok hajlandó mélyebbre menni...

Második tulaja vagyok. A kábel legalább 25 éves. Kb. 4 éve van nálam. Azért (is) kellett cseréltetnem a csatlakozóit, mert agyonhasználtak voltak.
Kézbevéve azonnal látszik, hogy nem mai kábel, mert a zsugorcsővezése is itt ott repedezett, de ez ugye a hangját egyáltalán nem befolyásolja. Nem kínai hamisítvány, az biztos. Papírjai ennyi idő után rég nincsenek meg. Az első tulaja itthon vette, ennyit tudok. Akkoriban még nem volt Temu és társai.
Kicsit mesélek róla, aki hiszi, hiszi, aki nem, az nem... Szóval, évek óta vadásztam erre a kábelre, emberi áron. Egyszercsak Sz. Fehérváron hirdettek egyet (ezt). Én Bp-i vagyok... azonnal autóba ültem és elmentem érte Fehérvárra. A tulaj legalább 80 éves ember volt, akinek az összes kábele Cardas volt, ebből a szériából. Ezt már nem használta évek óta és gondolom, már nem is tervezte más elé kötni, ezért adta el, nagyon kedvező áron. Az eredeti csatlakozói ergyák voltak, (talán még meg is vannak) ezért adta sokkal olcsóbban, mint általában szokás. Mire rendbetetettem a kábelt, az összköltsége 100e felett lett, de nekem így is megérte, mert szerintem kimagaslóan sima hangú kábel a Cardas, úgy általában. Fedett, tompa hangú rendszerbe nem is ajánlom, de lineáris hhangú rendszerrel képes nagyon alkotni. Nyilván szerintem.
Kézbevéve azonnal látszik, hogy nem mai kábel, mert a zsugorcsővezése is itt ott repedezett, de ez ugye a hangját egyáltalán nem befolyásolja. Nem kínai hamisítvány, az biztos. Papírjai ennyi idő után rég nincsenek meg. Az első tulaja itthon vette, ennyit tudok. Akkoriban még nem volt Temu és társai.

Kicsit mesélek róla, aki hiszi, hiszi, aki nem, az nem... Szóval, évek óta vadásztam erre a kábelre, emberi áron. Egyszercsak Sz. Fehérváron hirdettek egyet (ezt). Én Bp-i vagyok... azonnal autóba ültem és elmentem érte Fehérvárra. A tulaj legalább 80 éves ember volt, akinek az összes kábele Cardas volt, ebből a szériából. Ezt már nem használta évek óta és gondolom, már nem is tervezte más elé kötni, ezért adta el, nagyon kedvező áron. Az eredeti csatlakozói ergyák voltak, (talán még meg is vannak) ezért adta sokkal olcsóbban, mint általában szokás. Mire rendbetetettem a kábelt, az összköltsége 100e felett lett, de nekem így is megérte, mert szerintem kimagaslóan sima hangú kábel a Cardas, úgy általában. Fedett, tompa hangú rendszerbe nem is ajánlom, de lineáris hhangú rendszerrel képes nagyon alkotni. Nyilván szerintem.
Mikori és hol volt a vásárlas,első tulaj vagy?
Up!
Utolsó ár 68e Ft.
Ha nem kell senkinek, inkább megtartom fióktölteléknek.
Utolsó ár 68e Ft.
Ha nem kell senkinek, inkább megtartom fióktölteléknek.

Új ár 80e.
Itt a karácsony a nyakunkon.... legyen 85e.
Picit lejjebb...95e.
Emberek/srácok, csak a dugók 70e-be vannak + minőségi (Kácsás) forrasztás volt 10e. A kábelt szinte ingyen adom.
Emberek/srácok, csak a dugók 70e-be vannak + minőségi (Kácsás) forrasztás volt 10e. A kábelt szinte ingyen adom.

Legyen 100e, mert eladni szeretném, nem csak hirdetni.
Keressetek nyugodtan. Biztosan meg tudunk egyezni.
Keressetek nyugodtan. Biztosan meg tudunk egyezni.
Cardas Quadlink Five Series tápkábel
Eladó egy Cardas Quadlink Five Series tápkábel. Dugók között 105 cm hosszban. Mivel nem mai darab és az eredeti dugói eléggé viseltesek és lötyögősek lettek-voltak, Kácsában cseréltettem rajta dugókat. Furutech FI 11 és FL 11-ből kapott egy-egy darabot.
Azt hittem ezzel temetnek, de az élet másképp hozta. Nagyon nagyon szerettem ezt a drótot... Primare i22 elé használtam.
Átvehető Budapesten Zuglóban és inkább a személyes átvételt preferálnám.
Kis olvasmány ... https://6moons.com/audioreviews/cardas/cardas.html
Ára: 120e Ft, ami némiképp alkudható, de féláron soha nem lesz eladó.
Telefon: 06309444365
Azt hittem ezzel temetnek, de az élet másképp hozta. Nagyon nagyon szerettem ezt a drótot... Primare i22 elé használtam.
Átvehető Budapesten Zuglóban és inkább a személyes átvételt preferálnám.
Kis olvasmány ... https://6moons.com/audioreviews/cardas/cardas.html
Ára: 120e Ft, ami némiképp alkudható, de féláron soha nem lesz eladó.

Telefon: 06309444365