Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cardas Clear Digital BNC 0,5m
Re: Cardas Clear Digital BNC 0,5m
Még megvan. 

Utoljára dgab ugrasztotta előre 2025.05.07., szer. 00:00-kor.
500€, postával. Ennél olcsóbb nem lesz, ha senkiben nem támad érdeklődés, egy idő után zárom majd. Erősen ajánlott tapasztalás, ha valaki használ BNC csatlakozós készülékeket. Megdöbbentő mennyiségű apró finom torzítás tűnik el a 100-200 eurós (új áron) digitális összekötőkhöz képest, sokkal természetesebb és direktebb lesz a hang.
Vasárnap estig 460€, postával. Új ára jelenleg 880€, tehát a postaköltséget nem számítva féláron. Jövő héttől drágább lesz.
Cardas Clear Digital BNC 0,5m
Tisztelt Publikum,
Eladásra kínálom a tárgyban nevezett kábelt. Első tulajdonos vagyok, a német disztribútortól vásároltam hét hónapja, kb. két hónapig használtam. Új állapotú, eredeti csomagolása és számlája megvan. Egy Inakustik Reference 202-es SPDIF kábelt váltott és elképesztő változást hozott. Mint amikor a folyosón hallgatózás után belépünk a koncertterembe.
Ára fix 530 euró. Németországban van, posta az árban.
Eladásra kínálom a tárgyban nevezett kábelt. Első tulajdonos vagyok, a német disztribútortól vásároltam hét hónapja, kb. két hónapig használtam. Új állapotú, eredeti csomagolása és számlája megvan. Egy Inakustik Reference 202-es SPDIF kábelt váltott és elképesztő változást hozott. Mint amikor a folyosón hallgatózás után belépünk a koncertterembe.
Ára fix 530 euró. Németországban van, posta az árban.