Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Westbury Audio ezüst hangfalkábel és rca kábel
-
Kefír
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 5
Re: Westbury Audio ezüst hangfalkábel és rca kábel
Elkelt, köszönöm a lehetőséget.
-
Kefír
- Lefelé a lejtőn

A hangfalkábel ára: 80.000 Ft.
Az rca 40.000 Ft
Az rca 40.000 Ft
-
Kefír
- Lefelé a lejtőn

A hangfalkábel ára lentebb ment: 90.000 Ft.
Az rca 40.000 Ft
Az rca 40.000 Ft
-
Kefír
- Lefelé a lejtőn

Árcsökkenés
Hangfalkábel 100.000 Ft
Az rca 40.000 Ft
Hangfalkábel 100.000 Ft
Az rca 40.000 Ft
-
Kefír
- Lefelé a lejtőn

Külön is vihetőek a kábelek.
A hangfalkábel 110.000 Ft
Az rca 40.000 Ft
A hangfalkábel 110.000 Ft
Az rca 40.000 Ft
-
Kefír
- Lefelé a lejtőn

A jég elolvadt, ismét vihető.
-
Kefír
- Lefelé a lejtőn

Westbury Audio ezüst hangfalkábel és rca kábel
Eladó egy szett Westbury Audio hangfalkábel. A szett 4 db különálló hangfalkábel, ami egyenként 2 m hosszú, 99.99% tisztaságú ezüstből készült, és teflon bevonatú. A kábelekbe a jumper be van építve.
Szintén eladó egy pár Westbury Audio 1 m hosszú, 99.99% tisztaságú ezüstből készült, teflon bevonatú RCA kábel.
A kábelek ára egyben 150.000 Ft, én összesen 440 GBP-t fizettem értük.
Az ebay-es webshopja ennek az angol manufaktúrának, ahonnan vettem a kábeleket, már nem létezik, de néhány link arról, amit csinált:
https://www.avforums.com/threads/possib ... s.1969048/
(a bejegyzés elején a Westbury Audio ebay-es oldaláról van kimásolva a bemutatkozó szöveg)
https://www.stereonet.com/forums/topic/ ... ects-075m/
A kábelek hangja, mint ahogy az ezüsttől elvárható, nagyon szép, tiszta, és részletező, minden hang tisztán elkülönül, szép és határozott mélyek jellemzik, összességében egy lenyűgözően tiszta hangot képes produkálni. Számomra sokáig ez volt az etalon kábel, annyira, hogy amikor visszatettem a hifimbe valamelyik korábbi kábelem, azt szinte fizikailag fullasztónak találtam ehhez képest. Mondhatnám, hogy addiktív a hangja.
A kábelek Budapesten a 13. kerületben laknak, ahol személyesen átvehetőek, de postázom is előre utalás esetén. Letét ellenében saját rendszerben kipróbálhatóak.
Szintén eladó egy pár Westbury Audio 1 m hosszú, 99.99% tisztaságú ezüstből készült, teflon bevonatú RCA kábel.
A kábelek ára egyben 150.000 Ft, én összesen 440 GBP-t fizettem értük.
Az ebay-es webshopja ennek az angol manufaktúrának, ahonnan vettem a kábeleket, már nem létezik, de néhány link arról, amit csinált:
https://www.avforums.com/threads/possib ... s.1969048/
(a bejegyzés elején a Westbury Audio ebay-es oldaláról van kimásolva a bemutatkozó szöveg)
https://www.stereonet.com/forums/topic/ ... ects-075m/
A kábelek hangja, mint ahogy az ezüsttől elvárható, nagyon szép, tiszta, és részletező, minden hang tisztán elkülönül, szép és határozott mélyek jellemzik, összességében egy lenyűgözően tiszta hangot képes produkálni. Számomra sokáig ez volt az etalon kábel, annyira, hogy amikor visszatettem a hifimbe valamelyik korábbi kábelem, azt szinte fizikailag fullasztónak találtam ehhez képest. Mondhatnám, hogy addiktív a hangja.
A kábelek Budapesten a 13. kerületben laknak, ahol személyesen átvehetőek, de postázom is előre utalás esetén. Letét ellenében saját rendszerben kipróbálhatóak.