Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Black Rhodium Waltz S hangfalkábel 2x3m
- solarsurfer
- Nincs visszaút

- Értékelés: 38
Re: Black Rhodium Waltz S hangfalkábel 2x3m
Elkelt itt a fórumon. Köszönöm a lehetőséget, zárom.
hang: Tannoy Legacy Arden | erő: Luxman L-590AXII + Aurorasound VIDA MkII | analóg: Thorens TD-1601 + Phasemation PP-300 | digi: Node + Chord Qutest | kábel: Black Rhodium
- solarsurfer
- Nincs visszaút

Jégen
hang: Tannoy Legacy Arden | erő: Luxman L-590AXII + Aurorasound VIDA MkII | analóg: Thorens TD-1601 + Phasemation PP-300 | digi: Node + Chord Qutest | kábel: Black Rhodium
- solarsurfer
- Nincs visszaút

Legyen 180 ezer ft, ez messze az új ár fele alatt van.
Szerintem egy újszerű, minőségi, Angliában kézzel készült összekötőért ez nagyon fair ajánlat.
Aki esetleg nem ismerné a Black Rhodiumot, az valószínűleg azért van, mert inkább a fejlesztésre helyezik a hangsúlyt, nem pedig több tízezer eurós marketingkampányokra és fizetett YouTube HiFi-influenszerekre.
Nincs mellébeszélés, csak őszinte, tiszta hangzás.
Szerintem egy újszerű, minőségi, Angliában kézzel készült összekötőért ez nagyon fair ajánlat.
Aki esetleg nem ismerné a Black Rhodiumot, az valószínűleg azért van, mert inkább a fejlesztésre helyezik a hangsúlyt, nem pedig több tízezer eurós marketingkampányokra és fizetett YouTube HiFi-influenszerekre.
Nincs mellébeszélés, csak őszinte, tiszta hangzás.
- solarsurfer
- Nincs visszaút

Saját képek:
- solarsurfer
- Nincs visszaút

Black Rhodium Waltz S hangfalkábel 2x3m
Feljebblépés miatt eladnám kiváló Black Rhodium Waltz S hangfalkábelem 3 méteres változatban.
Az egyik legjobb amit a rendszeremben hallottam.
Állapota kifogástalan, mint az új. Gyári dobozában. 2 hónapja vásároltam egy kedves fórumtársunktól.
Ára: 190.000,- (Bolti ára: 460.000,-)
További infó: https://products.black-rhodium.co.uk/products/waltz-s
Alku, beszámítás, csere, köszönöm, de nem érdekel.
Átvehető BP-en a XI. kerületben, de Foxpost vagy posta is lehetséges.
Az egyik legjobb amit a rendszeremben hallottam.
Állapota kifogástalan, mint az új. Gyári dobozában. 2 hónapja vásároltam egy kedves fórumtársunktól.
Ára: 190.000,- (Bolti ára: 460.000,-)
További infó: https://products.black-rhodium.co.uk/products/waltz-s
Alku, beszámítás, csere, köszönöm, de nem érdekel.
Átvehető BP-en a XI. kerületben, de Foxpost vagy posta is lehetséges.