Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Valhalla Aurora HC tápkábel
- Jozef76
- Törzsvendég

- Értékelés: 293
Re: Valhalla Aurora HC tápkábel
Már 3 éve szert tettem ilyen tápkábelra.
Nagyon bitang darab az biztos, viszont amit produkál a zenével nem hétköznapi!
Nagyon bitang darab az biztos, viszont amit produkál a zenével nem hétköznapi!
Valhalla Aurora HC tápkábel
Eladó 2 db Valhalla Aurora HC tápkábel, 140 cm hosszban.
A kábelek rendíküli súllyal bírnak, így magasabban kell bekötni, akkor álátámasztást kívánnak meg. Egyik csatlakozó javítva lett, ami látszik egyik képen, más a zsugor, mert a színezüst Iego csati eleje letört a súlytól.
Viszont alátámasztva tökéletesen bírta. A nagy Aurorák első darabja, van benne anyag, a lehető legjobb csatlakozó, ebbe is alig lehetett belefaragni a ribbon szalagokat.
Iszonyat energiát visz át, a végfokok mellett, nekem nagyon bejött csöves DAC mögött is.
Ultra komoly, minőség, és hang.
Csopakon átvehető, vagy a vevő felelősségére, és költségére futárral küldhető.
Ára: 300.000 Ft/db
Érd.
Petró Imre
+36 70 270 5641
petroimi31@gmail.com
A kábelek rendíküli súllyal bírnak, így magasabban kell bekötni, akkor álátámasztást kívánnak meg. Egyik csatlakozó javítva lett, ami látszik egyik képen, más a zsugor, mert a színezüst Iego csati eleje letört a súlytól.
Viszont alátámasztva tökéletesen bírta. A nagy Aurorák első darabja, van benne anyag, a lehető legjobb csatlakozó, ebbe is alig lehetett belefaragni a ribbon szalagokat.
Iszonyat energiát visz át, a végfokok mellett, nekem nagyon bejött csöves DAC mögött is.
Ultra komoly, minőség, és hang.
Csopakon átvehető, vagy a vevő felelősségére, és költségére futárral küldhető.
Ára: 300.000 Ft/db
Érd.
Petró Imre
+36 70 270 5641
petroimi31@gmail.com
Lyngdorf - AP Avanti I.