A DBS (Dielectric-Bias System) zavartalanul működik a kábelben, ahogyan a képeken is világosan látható . Az elem tartó műanyag pöcök letört, ezért van szükség arra, hogy egy gumival rögzítsük a rendszert. A gumis rögzítés biztosítja, hogy a kontaktus szilárdan megmaradjon – ez alapvető fizikai elv. Ezt a hirdetesben is leirtam. A kábel technikai működésében semmilyen hiba nincs, az továbbra is kiválóan továbbítja a jelet A pontból B pontba. Amikor demonstráltam ezt egy Fery73 nevű személynek, ő vagy nem vette észre, vagy nem akarta látni. Ha szükséges, videót is feltölthetek a DBS működésről.
Egy másik megközelítés egy DBS 30 ezer forintba kerül Kácsá , ez volt az AudioQuest csúcsminőségű coax kábele a diamond előtt. Ebben az árkategóriában nem találni jobbat. Ennek ellenére, amikor a vevő kifogásokat emelt és felelősségre vonást kezdett, miközben a DBS rendszer működött a hirdetésben szereplő módon, kiléptem a szituációból, mert nem érdekelnek ezek a viták. Szívesen megmutatom bárkinek, hogy a DBS funkciója hibátlan, de ignoráns emberekkel nem foglalkozom, mint ezzel a vevővel.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audioquest Eagle Eye digit koax kábel
- fery73
- Nincs visszaút
- Értékelés: 5
Re: Audioquest Eagle Eye digit koax kábel
Egy apró kiegészítést szeretnék hozzáfűzni a hirdetéshez. Ma elmentem megvenni a kábelt (2 órát autóztam). A helyszínen a DBS nem működött (nem világított a visszajelző led). Az eladó azt mondta, hogy a gumit kell megfelelően mozgatni ahhoz, hogy működjön. Ezt ott és akkor nem sikerült bemutatnia (Elemet sem tudott/akart cserélni benne, hogy kiderüljön, csak az elem merült-e le.). Amikor szóvá tettem, hogy a hirdetése így nem teljesen korrekt, szitkozódva faképnél hagyott...
- seban24
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 32
Audioquest Eagle Eye digit koax kábel
Hossza 1,5 méter ,dobozával és DBS-sel
ára 150 e FT.
A mostani Audioquest Diamond coax megfelelője (jelenleg 500k Ft bolti ára) az előző szériából.
a DBS en sajnos elemcsere közben letörtem a pöcköt véletlenül, ezért gumiztam össze, de ettől függetlenül működik a DBS
ez az egy hibája van .
helyileg Dabason.
kérésre postázom.
ára 150 e FT.
A mostani Audioquest Diamond coax megfelelője (jelenleg 500k Ft bolti ára) az előző szériából.
a DBS en sajnos elemcsere közben letörtem a pöcköt véletlenül, ezért gumiztam össze, de ettől függetlenül működik a DBS
ez az egy hibája van .
helyileg Dabason.
kérésre postázom.