Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Nirvana S-L interconnect kábel
Re: Nirvana S-L interconnect kábel
Elkelt a kábel.
- damagedone
- Fórumlakó
- Értékelés: 94
Két ilyen IC kábelem van, de nem gondolkodom eladni, nem hiszem, hogy jobb van ebben az ársávban.
Ritka mint a fehér holló, már nem gyártják.
Ritka mint a fehér holló, már nem gyártják.
Utolsó árengedmény: 130.000 Ft, ezért a gyári szerelésű Nirvana-ért.
Csak a WBT csatik értéke cca 50.000 Ft...

Csak a WBT csatik értéke cca 50.000 Ft...
Továbbra is eladó (jutányos) 140.000-ért.
Ahogy most nézem hifisharkon, legutóbb 400 EUR környékén mentek el a 0.5 M-esek.
Ahogy most nézem hifisharkon, legutóbb 400 EUR környékén mentek el a 0.5 M-esek.
uppolom.
Mostantól 140.000 Ft.
XLR kábel csere érdekelhet.
XLR kábel csere érdekelhet.
Köszönöm a méltató szavakat, valóban egy kivételesen jó hangú kábelről van szó. Sokáig kellett keresni, mire jobbat találtam nála. Pedig sok két-háromszoros árú összekötővel összehallgattam.
Egy fontos dolgot kifelejtettem. Fontos, hogy a Nirvana gyári szerelésű legyen, mert szakszerűen néhány ember tudja csak forrasztan a litze végeket úgy, hogy minden szál éljen.Tudnék mesélni a taknyolásról.Pl. a Nirvana SL hanfalkábelben van 8 külön ér és mindenikben 90 vékony szigetelt szál, amik végeit meg kell tisztítani a lakktól és összeforrasztan.Tehát feladat jól megcsinálni.
Teljesen reális ár,én dobozában adtam el.Kint többért hirdetik. Van árlistám is az akkori árakkal,695 dollár volt az 1 m -es. Meghalt a fejlesztő, jó ideje nem gyártják.Litze szerkezetű.Talán még utána lehet nézni. Nagyon jó kábel, a fiatalok nem ismerik. Néha neten fellelhető, általában az Óperenciás tengeren túl.Uo. jó a hangfalkábele is és a tunningra használt hook up wire, aminek métere hétezren felül volt a pennánál.Örülhet az akinek van.
Uppolom.
Letét ellenében kipróbálható!
Nirvana S-L interconnect kábel
Eladó a képeken látható, gyári szerelésű Nirvana S-L interconnect kábel, 1 méteres hosszban. RCA dugós kivitel (WBT)
Kategóriájában egy kifejezetten jó felbontású, de nem forszírozott hangú kábelnek tartom.
Nálam anno egy Audioquest Earth-öt váltott!
XLR-re váltás miatt eladó. Így csere érdekelhet hasonló kategóriás XLR kábelre, értékegyeztetéssel.
Eladási ár: 160000 Ft
Budapesten található, igény esetén postázom.
Kategóriájában egy kifejezetten jó felbontású, de nem forszírozott hangú kábelnek tartom.
Nálam anno egy Audioquest Earth-öt váltott!
XLR-re váltás miatt eladó. Így csere érdekelhet hasonló kategóriás XLR kábelre, értékegyeztetéssel.
Eladási ár: 160000 Ft
Budapesten található, igény esetén postázom.
- Csatolmányok
-
- IMG_1894.JPG (3.31 MiB) Megtekintve 1839 alkalommal
-
- IMG_1905.JPG (3.29 MiB) Megtekintve 1839 alkalommal
-
- IMG_1897.JPG (2.82 MiB) Megtekintve 1839 alkalommal