Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audiomica Mica Transparent 1m RCA
-
csomagzizi
- Újonc fórumos

- Értékelés: 1
Re: Audiomica Mica Transparent 1m RCA
Helló, érdekelne a kábel 306756103 köszi
Szia!
Én nem tudok olyan hangzatos beszámolókat írni mint sok fórumtársunk. Ayon Stealth előfok és Ayre végfok között használtam korábban. Több kábelt is volt lelehetőségem tesztelni a jóval drágább Tellurium Black RCA kábelt váltotta mert nekem ez tetszett inkább. Ha megnézed a mostani szériát láthatod, hogy 700-800 € környékén mozognak. A hirdetett árat egészen biztosan megéri..
Én nem tudok olyan hangzatos beszámolókat írni mint sok fórumtársunk. Ayon Stealth előfok és Ayre végfok között használtam korábban. Több kábelt is volt lelehetőségem tesztelni a jóval drágább Tellurium Black RCA kábelt váltotta mert nekem ez tetszett inkább. Ha megnézed a mostani szériát láthatod, hogy 700-800 € környékén mozognak. A hirdetett árat egészen biztosan megéri..
- takiszer
- Fórumlakó

- Értékelés: 101
- Kapcsolat:
Szia! valami jellemzést kapunk róla ?? Nem sok infó van a neten .....Köszi
Avantgarde Uno Nano 572B SE DIY amp. Townshend Allegri Jadis JD1 drive-Lumin U1 mini akkus táppal JS1 MKIII DAC Wireworld Platimun mains Zensati hangszóró és összekötők meg pár ANSUZ
Townshend Elite Rock-Excalibur Benz Glider Borbély phono
Townshend Elite Rock-Excalibur Benz Glider Borbély phono
A dobozát is megtaláltam, továbbra is eladó.
- Csatolmányok
-
- IMG_2574.jpg (1.23 MiB) Megtekintve 920 alkalommal
Mivel a vevő (jelölt) eltűnt mint az a bizonyos négylábú a ködben újra vihető ez a remek kábelpár.
Audiomica Mica Transparent 1m RCA
Eladó a címben szereplő 1 méteres RCA kábel pár.
Kevésbé ismert márkáról van szó, a jelenleg futó széria 800€. Lengyel hirdetési portálokon 80-90 ezer környékén hirdetnek ilyen kábelt. A doboza nem biztos, hogy megvan.
Debrecenben található, futárral is küldöm.
ár: 50.000.-Ft
Kevésbé ismert márkáról van szó, a jelenleg futó széria 800€. Lengyel hirdetési portálokon 80-90 ezer környékén hirdetnek ilyen kábelt. A doboza nem biztos, hogy megvan.
Debrecenben található, futárral is küldöm.
ár: 50.000.-Ft
- Csatolmányok
-
- IMG_2544.jpg (1.51 MiB) Megtekintve 1063 alkalommal