Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
HiDiamond D1 hangfalkábel, 2x3 m
Re: HiDiamond D1 hangfalkábel, 2x3 m
A hangfalkábel elkelt, köszönet az avx.-nek.
Jegelve.
A kábel teljesen rendben van nincsen rajta semmilyen hiba, ha lenne közzé tettem volna.
Készpénz és banki átutalással lehet fizetni.
Köszönöm,hogy benéztél.
Készpénz és banki átutalással lehet fizetni.
Köszönöm,hogy benéztél.
Szia,
Szakadas, repedes, tores vagy egyeb hiba van a kabeleken? Esetleg forrasztas/csatlakozas kilazulva?
Paypal fizetes mukodhet? Az eloreutalas miatt kerdezem.
Koszonom,
Adam
Szakadas, repedes, tores vagy egyeb hiba van a kabeleken? Esetleg forrasztas/csatlakozas kilazulva?
Paypal fizetes mukodhet? Az eloreutalas miatt kerdezem.
Koszonom,
Adam
Ár csökkenés. A kábel szett új ára: 58000 Ft + futár.
HiDiamond D1 hangfalkábel, 2x3 m
Megkímélt állapotban eladó HiDiamond D1 gyári szerelésű hangfalkábel, 2x3 méteres változatban. Ár: Személyes átvétellel: 63000 Ft, futárral plusz 2000 Ft.
A kábelt Nádudvar Táncsics Mihály u.8/a szám alatt lehet átvenni, futár esetén a vételár előre utalása után tudom küldeni a terméket.
Érdeklődést inkább telefonon kérném: 06306367539, elérhető vagyok még: daranyi.pal75@gmail.com email címen is.
A kábelt Nádudvar Táncsics Mihály u.8/a szám alatt lehet átvenni, futár esetén a vételár előre utalása után tudom küldeni a terméket.
Érdeklődést inkább telefonon kérném: 06306367539, elérhető vagyok még: daranyi.pal75@gmail.com email címen is.
- Csatolmányok
-
- IMG_0345.jpg (4.51 MiB) Megtekintve 607 alkalommal
-
- IMG_0344.jpg (4.67 MiB) Megtekintve 607 alkalommal