Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Clarus hangfal kábelek
Re: Clarus hangfal kábelek
UP... ?
Re: Clarus hangfal kábelek
Nagyon sokáig "vigyáztam rá". Nem szeretnék már tovább. Akit érdekel mondjon rá valamit és eldöntöm pik-pak.
Clarus hangfal kábelek
Eladók az évek óta nem használt tömör réz vezetők. Talán Neotech gyártmányok, de ez csak szájhagyomány útján terjedő infók.... Bikábelezésre alkalmas mind három példány.
2 db 4 méteres van és 1 db 2 méteres.
A frontoknak alkalmas dróton rajta vannak a tipikus Clarus banán dugók. A center kábel hangfal felőli része csupasz. Minden látszik a fotókon. Szeretném egyben eladni, ezért csomag árat adnék: 15.000 Ft Posta, futár mehet vevő terhére.
Zalaegerszegen vannak a kanócok, de 1-2 hetente megyek Bp.-re, tudom vinni, ha a posta nem tetszik.
Privátban keressetek.
2 db 4 méteres van és 1 db 2 méteres.
A frontoknak alkalmas dróton rajta vannak a tipikus Clarus banán dugók. A center kábel hangfal felőli része csupasz. Minden látszik a fotókon. Szeretném egyben eladni, ezért csomag árat adnék: 15.000 Ft Posta, futár mehet vevő terhére.
Zalaegerszegen vannak a kanócok, de 1-2 hetente megyek Bp.-re, tudom vinni, ha a posta nem tetszik.
Privátban keressetek.
- Csatolmányok
-
- P1070149.JPG (679.9 KiB) Megtekintve 480 alkalommal
-
- P1070148.JPG (689.39 KiB) Megtekintve 480 alkalommal
-
- P1070147.JPG (668.29 KiB) Megtekintve 480 alkalommal
-
- P1070146.JPG (682.42 KiB) Megtekintve 480 alkalommal