Kicsit megfeledkeztem a topicomról ezért most előre hozom.
Még mindig eladó ez a nagyon jó, sok jóval drágább kábelnek leckét feladó tápkábel.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Transparent Premium tápkábel Gen 5
Re: Transparent Premium tápkábel Gen 5
Megint rossz helyre írtam az alábbiakat. Ezt az információt a hirdetett elosztóhoz kellett, akartam volna írni.
Kicsit szétszórt vagyok mostanában.
Kicsit szétszórt vagyok mostanában.
Gondoltam feljebb hozom a hirdetést.
Annak ellenére, hogy teljesen nélkülözi az aktív és passzív szűrés minden fajtáját, egy jó rendszerben nagyon sok pozitív változást tud hozni. Ennek az elosztónak úgy kell elképzelni a szerepét, hatását mint egy jó tápkábelét.
Annak ellenére, hogy teljesen nélkülözi az aktív és passzív szűrés minden fajtáját, egy jó rendszerben nagyon sok pozitív változást tud hozni. Ennek az elosztónak úgy kell elképzelni a szerepét, hatását mint egy jó tápkábelét.
Aki az elkövetkezendő 3 napban elviszi a szintén árult, Audiophile szalon gyártotta 6-os tápelosztót és a tápkábelt, annak a kettő együtt 250.000,-Ft.
Fotók a kábelről.
Doboza és tartozékait nem fotóztam.
Doboza és tartozékait nem fotóztam.
- Csatolmányok
-
- 9F622019-63CE-48E5-87F0-38ACF89AA5E8.jpg (1.55 MiB) Megtekintve 759 alkalommal
-
- B900A931-811B-450B-9C2A-BE9538D39BA5.jpg (2.97 MiB) Megtekintve 759 alkalommal
-
- 01E5DC1C-EB74-42E8-A85A-5D0108441BB2.jpg (3.3 MiB) Megtekintve 759 alkalommal
-
- A97E3DA6-8AE7-45F4-A2C9-909AD7DC79BF.jpg (2.33 MiB) Megtekintve 759 alkalommal
Transparent Premium tápkábel Gen 5
Áramhálózat átalakítása miatt a eladóvá vált 1 db a címben nevesített 2m hosszúságú tápkábelem.
A kábelt idén vásároltam az Audiophile szalonban, doboza papírok megvannak. Állapota 100% újszerű.
Aki szereti a csendes, mély fekete háttérrel rendelkező zene megszólalást, kontrasztos hangszer hangokat annak kimondottan ajánlom ezt a kábelt. Jelenleg e kábelen felül másik két ilyen kábel biztosítja nálam a tápellátást. Az eladóvá vált példány a teljes szűrést nélkülöző tápelosztóba volt kötve ami fenti oknál fogva szintén feleslegessé vált.
A kábelt helyileg Nagytarcsán vagy Pesten lehet megtekinteni, megvenni, igény esetén letét ellenében saját rendszerben meghallgatni.
Fotókat később teszek fel.
Ára: 140.000,-Ft
Ui: aki az árát sokallja annak javaslom, hogy az említett kereskedőnél megveheti, de nem ezen az áron.
A kábelt idén vásároltam az Audiophile szalonban, doboza papírok megvannak. Állapota 100% újszerű.
Aki szereti a csendes, mély fekete háttérrel rendelkező zene megszólalást, kontrasztos hangszer hangokat annak kimondottan ajánlom ezt a kábelt. Jelenleg e kábelen felül másik két ilyen kábel biztosítja nálam a tápellátást. Az eladóvá vált példány a teljes szűrést nélkülöző tápelosztóba volt kötve ami fenti oknál fogva szintén feleslegessé vált.
A kábelt helyileg Nagytarcsán vagy Pesten lehet megtekinteni, megvenni, igény esetén letét ellenében saját rendszerben meghallgatni.
Fotókat később teszek fel.
Ára: 140.000,-Ft
Ui: aki az árát sokallja annak javaslom, hogy az említett kereskedőnél megveheti, de nem ezen az áron.