Urak..
A kábel már új gazdájánál..
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
WW gold eclipse7 xlr
Re: WW gold eclipse7 xlr
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
- kotel
- Törzsvendég

- Értékelés: 115
Én is, engem is.
-
TTP
- Újonc fórumos

- Értékelés: 1
Hívtalak.
Érdekel.
Érdekel.
Ennyiért adtam el a WW Gold Eclipse III rca-mat... több, mint baráti ár. A kábel szerintem kiváló kvalitású, sok sikert az eladáshoz.
SF Grand Piano Home, Krell KAV 400xi, Lumin T2, Oppo UDP 203, AQ Gibraltar, AQ Fire, Lessloss Reference, Isotek GII Sigmas; MZ/X switch és PSU, Synology DS 918+
- giotto14
- Beköltözött

- Értékelés: 445
Ez a nap vétele, félelmetesen jó ár ezért a nagyszerű kábelért 
"Ma az emberek tudják mindennek az árát, de nem tudják semminek az értékét." /Oscar Wilde - Dorian Gray arcképe/
WW gold eclipse7 xlr
Hali
Feljebblépés miatt eladó a címben szereplő kábel.
1m-es hosszban.
Makulátlan állapotban.
Tatyója megvan.
Ár: 120.000.-ft
Dunakeszi
06209331982
Feljebblépés miatt eladó a címben szereplő kábel.
1m-es hosszban.
Makulátlan állapotban.
Tatyója megvan.
Ár: 120.000.-ft
Dunakeszi
06209331982
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal