Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Wireworld Equinox Pro hangfalkábel
- nalah
- Nincs visszaút
- Értékelés: 24
Re: Wireworld Equinox Pro hangfalkábel
Jegelve.Ha átvették, zárom a hirdetést.
- nalah
- Nincs visszaút
Látótérbe teszem. 

- nalah
- Nincs visszaút
Saját rendszerben történő próba lehetséges!
- nalah
- Nincs visszaút
Köszönöm!
Igen, OCC rézből készült, úgy ahogy már generációkkal ezelőtti elődei is.A PRO széria a 7-es után egy köztes állapot volt a 8-as előtt, de ahogy már említettem mindenben megegyezik a 8-al.
Igen, OCC rézből készült, úgy ahogy már generációkkal ezelőtti elődei is.A PRO széria a 7-es után egy köztes állapot volt a 8-as előtt, de ahogy már említettem mindenben megegyezik a 8-al.
Érdeklődnék, ez a kábel OCC vagy OFC rézből van?
- nalah
- Nincs visszaút
Ez a kábel technikailag teljesen megegyezik a 8-as szériával a felíratok kivételével!
- nalah
- Nincs visszaút
Wireworld Equinox Pro hangfalkábel
Eladó a fent nevezett hangfalkábel 2x2m hosszúságú, minkét végén ezüstözött banándugóval.
Teljesen egyező a 8-as sorozattal. 4mm2 keresztmetszet ,már a 8-as szériánál használt composilex 3 szigeteléssel.
Makulátlan állapotban, bejáratva,gyári csomagolásában a jelenlegi listaár feléért, 120.000,-jó magyar forintért.
A kábel Tárkányban van.
Egy nagyon kedves barátom tulajdona az ő nevében raktam fel. Márkán belüli feljebb lépés miatt lett eladó.
Szerintem erősen megfontolandó ajánlat! Kimagasló minőségű anyagokat és innovatív technológiát egyesítő,szenzációs hangú kábel.Az Ő telefonszámát adom meg,de ide is szívesen várom a megkereséseket,továbbítani fogom a részére.
06-30-9862353
Teljesen egyező a 8-as sorozattal. 4mm2 keresztmetszet ,már a 8-as szériánál használt composilex 3 szigeteléssel.
Makulátlan állapotban, bejáratva,gyári csomagolásában a jelenlegi listaár feléért, 120.000,-jó magyar forintért.
A kábel Tárkányban van.
Egy nagyon kedves barátom tulajdona az ő nevében raktam fel. Márkán belüli feljebb lépés miatt lett eladó.
Szerintem erősen megfontolandó ajánlat! Kimagasló minőségű anyagokat és innovatív technológiát egyesítő,szenzációs hangú kábel.Az Ő telefonszámát adom meg,de ide is szívesen várom a megkereséseket,továbbítani fogom a részére.
06-30-9862353
- Csatolmányok
-
- kábel3.jpg (82.9 KiB) Megtekintve 1437 alkalommal
-
- kábel2.jpg (123.89 KiB) Megtekintve 1437 alkalommal
-
- kábel1.jpg (69.72 KiB) Megtekintve 1437 alkalommal
-
- kábel.jpg (101.69 KiB) Megtekintve 1437 alkalommal