Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Stealth Hybrid MLT 2,5m-es hangsugárzó kábel

Rca, XLR, HDMI, koaxiális és optikai digitális, táp, hangsugárzó, szerelő és antenna drótok.
Lezárt
mr-oxygen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 153

Re: Stealth Hybrid MLT 2,5m-es hangsugárzó kábel

Hozzászólás Szerző: mr-oxygen »

A kábel szerkezeti felépítésére és hangkarakterére vonatkozó információk:

http://www.interlinkhouse.com/products/hybrid_mlt.htm :napsut:

primaluna
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 86

Hozzászólás Szerző: primaluna »

értem, köszi a választ!

mr-oxygen
V.I.P.
V.I.P.

Szia!

Nem volt szükségszerű a feljebblépés, mert ez egy kiváló kábel.
Nem a rendszer igényelte a váltást, inkább a kábelezés kérdésében akartam egységesíteni és végleges megoldást keresni.
A hangfalkábel kivételével a teljes kábelezésem ezüst kábelekből állt. (Wireworld Platinum)
Innen indult az elképzelés, hogy ha lehetőségem nyilik rá, akkor a hansugárzó kábelből is beszerzek egy ezüst Wirewold kábelt.
Adódott egy kedvező lehetőség Wireworld Gold hangsugárzó kábel vásárlására, amit megragadtam.
Egyébként nagyon hasonló hangképpel rendelkezik a Wireworld és a Stealth.
Mindkettő a kifinomult, árnyalt középtaromány megjelenítésében jeleskedik.
Nem szeretném az egekbe malasztalni az MLT kábelt, hiszen ahogy mondani szokták; "mindennél van jobb, legfeljebb többe kerül". :D
Őszintén úgy gondolom hogy a Stealth is kiszolgálná a redszerem, nem az lenne a "gyenge láncszem". ;)
A fentiek miatt vált eladóva, nem azért, mert meguntam volna.

Üdv: Csaba

primaluna
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 86

Hozzászólás Szerző: primaluna »

mr-oxygen írta:
2019.04.05., pén. 16:54
Feljebb lépés miatt eladóvá vált a címben szereplő hangsugárzó kábel.

Ára: 440.000 Ft

" Vulpes76 " Attila barátomtól vásároltam, innen a fórumról származik:

viewtopic.php?f=64&t=127159&p=2333135&h ... t#p2333135

"Külön-külön szigetelt tömör ezüst és réz vezetőket tartalmaz, aki bővebb infót akar a szerkezetről illetve a kábelről olvasni, itt tud tájékozódni:
http://www.interlinkhouse.com/products/hybrid_mlt.htm

A kábel gyártását durván két éve hagyta abba a Stealth, így elmondható, hogy szinte a mai igényeket kiszolgáló friss fejlesztési ötleteket tartalmaz. A Stealth-nél ezt kábelt a Dream V16 váltotta, mely Gyártó weboldalán található infó szerint azért nem volt ez egyszerű feladat:

„It took over two years to develop the full Dream speaker cables, and then over a year to have the Dream Petite. Many prototypes have been made, and we listened to them extensively, but none of the earlier prototypes made it into beta testing - because none of them sounded sufficiently better than the Hybrid MLT...”

Hangját tekintve teljesen semleges; elképesztő felbontás, és kiváló térábrázolás és ritmika jellemzi Sok teszt van róla a neten, érdemes párat elolvasni .

Stalth 1.jpg
ezt hamar meguntad.
kiváncsi lennék hogy milyen az a rendszer, ahol ilyen hamar feljebb kell lépni erről a kábelről?
persze csak ha nem titok. :D

Vulpes76
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 81

Hozzászólás Szerző: Vulpes76 »

Lényeges infó lehet, hogy a kábel csatalakozói is ezüstből készültek, nem "valamilyen" bevonattal ellátott dugókkal van szerelve. Ez kiváló kapcsolatot biztosít mind készülék mind hangsugárzó oldalról! Nagyon jó megoldásnak tartom, hogy a dugókhoz hasonlóan a kábel belső szerkezete sem tartalmaz bevont anyagokat, talán ezért is tudja azt a produkciót nyújtani amit kisebb varázslatként éltem meg amikor bekötöttem. Az eredeti árhoz képest most fél ár alatt vihető, tudásához képest meg durván negyed áron! :smile32:

mr-oxygen
V.I.P.
V.I.P.

Csak hogy hármassal kezdődjön, az ár: 399.999.-Ft :smile29:

mr-oxygen
V.I.P.
V.I.P.

Az árát 415.000 Ft-ra csökkentem! :tutiok:

mr-oxygen
V.I.P.
V.I.P.

"Kiváló kábel, aki megteheti éljen ezen ritka alkalommal, nem sűrűn kerül eladósorba. Csaba is nagyon korrekt és segítőkész, így minden adott ahhoz, hogy valakinek ez a kábel sok örömet okozzon :smile32:"
Köszönöm szépen! leborulok.gif
Az ár alkúképes, ajánlatokat várok! :rolleyes:

Vulpes76
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 81

Hozzászólás Szerző: Vulpes76 »

Kiváló kábel, aki megteheti éljen ezen ritka alkalommal, nem sűrűn kerül eladósorba. Csaba is nagyon korrekt és segítőkész, így minden adott ahhoz, hogy valakinek ez a kábel sok örömet okozzon :smile32:

mr-oxygen
V.I.P.
V.I.P.

Stealth Hybrid MLT 2,5m-es hangsugárzó kábel

Feljebb lépés miatt eladóvá vált a címben szereplő hangsugárzó kábel.

Ára: 440.000 Ft

" Vulpes76 " Attila barátomtól vásároltam, innen a fórumról származik:

viewtopic.php?f=64&t=127159&p=2333135&h ... t#p2333135

"Külön-külön szigetelt tömör ezüst és réz vezetőket tartalmaz, aki bővebb infót akar a szerkezetről illetve a kábelről olvasni, itt tud tájékozódni:
http://www.interlinkhouse.com/products/hybrid_mlt.htm

A kábel gyártását durván két éve hagyta abba a Stealth, így elmondható, hogy szinte a mai igényeket kiszolgáló friss fejlesztési ötleteket tartalmaz. A Stealth-nél ezt kábelt a Dream V16 váltotta, mely Gyártó weboldalán található infó szerint azért nem volt ez egyszerű feladat:

„It took over two years to develop the full Dream speaker cables, and then over a year to have the Dream Petite. Many prototypes have been made, and we listened to them extensively, but none of the earlier prototypes made it into beta testing - because none of them sounded sufficiently better than the Hybrid MLT...”

Hangját tekintve teljesen semleges; elképesztő felbontás, és kiváló térábrázolás és ritmika jellemzi Sok teszt van róla a neten, érdemes párat elolvasni .
Stalth 1.jpg
Stalth 1.jpg (921.49 KiB) Megtekintve 2172 alkalommal

Lezárt

Vissza: “Kábelek”