Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Vincent IC összekötő WBT dugókkal 1 méteres hosszban

Rca, XLR, HDMI, koaxiális és optikai digitális, táp, hangsugárzó, szerelő és antenna drótok.
Lezárt
Infinity84
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Hozzászólás Szerző: Infinity84 »

Előre láthatólag csak jövő hét csütörtökig lehet nálam vagy saját rendszerben kipróbálni, azaz egy esetleges kipróbálásra való elvitelkor Május 19-éig vissza kell kerülnie hozzám,utána sem nálam, sem saját rendszerben próbára nem lesz lehetőség! Személyesen és postán lehet majd átvenni, elvinni, de visszavásárlásra már nem lesz módom, ha nem passzol a rendszerbe, mivel személyesen nem tudom én is kipróbálni, hogy minden rendben van-e a kábellel a visszakerülése után.

Infinity84
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Hozzászólás Szerző: Infinity84 »

Sziasztok!

Tennék egy próbát egy Vincent IC kábelem eladására, mely WBT dugókkal van szerelve mindkét oldalon. Hossza dugókkal 101 cm, dugók nélkül 97 cm.
A hangjáról én is csak azt tudnám mondani, amit régebben többen is megírtak: egy lágy, kellemes hangzású, részletgazdag, jó térrel rendelkező kábel, mely valóban nem bántó semmilyen tartományban még nagy hangerőn sem. Én kiemelném a közép és magas tartományát, a mélyei pedig nem túlzóak, szerintem a megfelelő mennyiségűek/erősségűek!

A kábel Vácon található, és itt hallgatható meg saját rendszerben ill. előre utalás után ajánlott levélként vagy sima MPL postacsomagként postázom. A felelősség viszont minden esetben a vevőt terheli, gondolok itt arra, hogy aki pl. az ajánlott leveles feladást értékbiztosítás nélkül kéri, az a saját döntése, én nem felelek más spórolásáért, ha netán valami gond lenne menet közben.
(Egyébként eddig minden ajánlott levélként vagy MPL postacsomagként feladott csomagom gond nélkül célba ért.)

SAJÁT RENDSZERBEN TÖRTÉNŐ MEGHALLGATÁS CSAKIS A TELJES VÉTELÁR KIFIZETÉSE ESTÉN MŰKÖDIK! AMENNYIBEN POSTÁZÁSRÓL LESZ SZÓ, ÉS ESETLEG MÉGSEM ILLENE A RENDSZERBE A MEGHALLGATÁSKOR, ÚGY CSAK AKKOR UTALOM VISSZA A PÉNZT, AMIKOR A KÁBEL NÁLAM VAN ÉS MEGBIZONYOSODTAM RÓLA, HOGY UGYANABBAN AZ ÁLLAPOTBAN KAPTAM VISSZA, MINT AHOGYAN ELKÜLDTEM ill. SZEMÉLYES ÁTVÉTELNÉL VISSZA LETT HOZVA, ÉS NÁLAM ISMÉT KI LETT PRÓBÁLVA. POSTÁZÁSNÁL TERMÉSZETESEN AZ ODA-VISSZA KÖLTSÉGET A VEVŐ ÁLLJA!

A kábel irányára 32e. Ft
Csere, beszámítás köszönöm nem érdekel, mivel vannak más IC kábeleim.

Érdeklődni pü-ben vagy az alábbi telefonszámon lehet: +36 30 44 22 643

Lezárt

Vissza: “Kábelek”