Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelbörze
-
Vendég
Kábelbörze
A Néhai Hydrasound kábel elkelt.
Az elkövetkező két hétben csak esetlegesen leszek elérhető, előre is köszönöm a türelmeteket és megértéseteket. Amint alkalmam lesz válaszolni, mindenki sorra fog kerülni.
-
Vendég
Kábelbörze
Rega FSC Quattro hangsugárzó kábel, banándugóval szerelt, 2x2,5 m: 18 000 Ft,
Néhai Hydrasound Virgo Basis RCA interconnect, 2x1,1 m: 6 500 Ft,
QED Performance Ruby Anniversary EVO XT szerelt (banándugós) hangsugárzókábel, 2 x 3 m: 23 000 Ft.
-
Vendég
Kábelbörze
Újra egy kis áresés, illetve ismét hozzáférhető a QED hangsugárzó kábel is:
Rega FSC Quattro hangsugárzó kábel, banándugóval szerelt, 2x2,5 m: 18 500 Ft,
Néhai Hydrasound Virgo Basis RCA interconnect, 2x1,1 m: 7 000 Ft,
QED Performance Ruby Anniversary EVO XT szerelt (banándugós) hangsugárzókábel, 2 x 3 m: 23 000 Ft.
-
Vendég
Kábelbörze
A QED jumperek elkeltek, ennek örömére egy kis áresés:
Rega FSC Quattro hangsugárzó kábel, banándugóval szerelt, 2x2,5 m: 19 000 Ft,
Néhai Hydrasound Virgo Basis RCA interconnect, 2x1,1 m: 7 500 Ft.
-
Vendég
Kábelbörze
Rega FSC Quattro hangsugárzó kábel, banándugóval szerelt, 2x2,5 m: 20 000 Ft,
Néhai Hydrasound Virgo Basis RCA interconnect, 2x1,1 m: 8 000 Ft,
4 db QED Ruby Anniversary Evolution jumper egyik végén saruval, a másikon banándugóval: 5 500 Ft.
Picit alkudozhatunk is...
-
Vendég
Kábelbörze
Üdv!
Hangkar vezetékeket keresek "best-buy" módon,lemezjátszóhoz.Jelzem nem hangkar kábelt,kábeleket!Ez a klasszikus 4 -es:zöld,piros,kék,fehér A hangszedőtől a hangkaron át az RCA aljzatig 50cm hosszban!Várom az ötleteket,ajánlatokat
Üdv:Kvaterka
Szerintem a Lemezjátszó topic-ban nagyobb esélyed van, hogy segítséget kapsz.
De ha a kérdés nekem szólt, én azt javasolnám, hogy keresd meg Arzachel fórumtársat, az én lemezjátszóm karját Ő kábelezte át Van den Hul-lal.
Kábelbörze
Üdv!
Hangkar vezetékeket keresek "best-buy" módon,lemezjátszóhoz.Jelzem nem hangkar kábelt,kábeleket!Ez a klasszikus 4 -es:zöld,piros,kék,fehér A hangszedőtől a hangkaron át az RCA aljzatig 50cm hosszban!Várom az ötleteket,ajánlatokat
Üdv:Kvaterka
"Sokszor már nem is a zenére figyelnek az emberek,hanem,hogy milyenek a hangok egyenként..Pedig az összhang a lényeg és,hogy mit okoz Neked!"
-
Vendég
Kábelbörze
Egy kedves fórumtárs kérésére megmértem a Hydrasound kábel hosszát: dugóvégtől dugóvégig 112,5 cm.
Elnézést kérek, én 120 cm-es kábelként vettem, eddig soha nem mértem meg. (De a kérés alapján úgy gondolom, hogy valószínűleg másnál is rövidebb, ejnye-bejnye Józsi... )
-
Vendég
Kábelbörze
Jelenlegi kínálat:
Néhai Hydrasound Virgo Basis RCA interconnect, 2x1,2 m: 8 000 Ft (ezekből picit alkudozhatunk ),
4 db QED Ruby Anniversary Evolution jumper egyik végén saruval, a másikon banándugóval: 5 500 Ft (ez nem alkuképes).
-
Vendég
Kábelbörze
Bővült egy kicsit a kínálat, az előző hozzászólásban leírtakon kívül van még:
Schmidt Ferenc (Freebá) féle hangsugárzó kábel biwire 2x2 m, az erősítő felőli oldalon közösítve.
Nakamichi banándugókkal szerelve (12 db): 25 000 Ft
Szereletlenül: 20 000 Ft
4 db QED Ruby Anniversary Evolution jumper egyik végén saruval, a másikon banándugóval: 5 500 Ft
Megértéseteket kérve a fenti árak nem alkuképesek, akkor adom el őket, ha ennyiért jelentkezik rá vevő.
-
Vendég
Kábelbörze
Ismét akadt pár eladó kábelem:
Fapaci LUXOR Gold RCA interconnect, 2x0,5 m: 10 000 Ft
Néhai Hydrasound Virgo Basis RCA interconnect, 2x1,2 m: 8 000 Ft
Buzdításképpen, kicsi alku beleférhet...
-
Vendég
Kábelbörze
Nálam gyorsan változnak a dolgok, ha esetleg valakinek pont ilyenre van szüksége:
Rega SC 42 szerelt (banándugós) hangsugárzókábel, 2 x 2 m: 15 000 Ft
Rega Couple RCA NEUTRIC dugókkal, 1 m: 20 000 Ft
(Megértéseteket kérve, ez az ár már nem alkuképes, a topic korábbi bejegyzéseiben látható, honnan indultunk...)
Tudok hozzá illő erősítőt is : http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... -3-maia-3/
-
Vendég
Kábelbörze
A hirdetett kábelek elkeltek.
Van még pár drót a spájzban , de egyelőre még nem tisztult le, hogy melyik(ek)nek kötök útilaput a talpa alá. Egyelőre lezárom, aztán ha megvilágosodtam, még bármi lehet...
-
Vendég
Kábelbörze
Na szóval:
Fapaci Luxor Gold Y USB 0,8 m: 9 000 Ft
Pointe PowerCord v3.0 AMP tápkábel (http://pointe.hu/kab...30_amp_tapkabel): 21 000 Ft
Kábelbörze
Tegnap elment a lééé!
-
Vendég
Kábelbörze
A QED RCA-k és a lemeztisztító kefe jégen. (A postázást követő visszajelzést azért megvárom.)
Kábelbörze
Háát az messze van. Esetleg szeged fele?
-
Vendég
Kábelbörze
Igen, megvan a kefe.
(Holnap délután megyek a Pécs-Böhönye-Nagykanizsa vonalon, ha esetleg útba esik.)
Kábelbörze
Szia. A tisztító kefe megvan még?