Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audioquest sky 1.5m
Audioquest sky 1.5m
....lejegesedett a kábel
Audioquest sky 1.5m
Egy kb.15x olcsóbban hirdetett kábelt mint az eredeti ára nem igen kell szétszedni hogy kiderüljön eredeti e...
...én is így gondolom, ezért nem is szedtem szét eddig.
Audioquest sky 1.5m
Egy kb.15x olcsóbban hirdetett kábelt mint az eredeti ára nem igen kell szétszedni hogy kiderüljön eredeti e...
Project Xtension 12-evo ca premium tonearm-EMT HSD006 pick up-Audio Research ph9-Melco N1Z-H60ex mkII-Ayon stratos dac-Ayon auris2 signature pre.-Canary CA-100 tube amp--Spendor C100 speakers-Shunyata-Cammino cables-Solidsteel-Pillartech racks,AM-SR fuse
Audioquest sky 1.5m
Készítek majd pár képet délután....azt nem tudom hogy forrasztott-e, nem szedtem szét az rca dugót
- cserkesz
- Törzsvendég

- Értékelés: 186
Audioquest sky 1.5m
ha forrasztott, akkor biztosan nem eredeti. a hamisitott aq kábelek egész jól tudnak szólni, kinézetre pedig szinte tökéletesek.
- zapco1269
- Törzsvendég

- Értékelés: 47
- Kapcsolat:
Audioquest sky 1.5m
Egy pár fényképet felrakhatnál........
Sony 65A90J, Samsung Q990F,Focal Electra 1027BE, 2X Rel Meridian 551, Meridian 506,Audioquest Dragon interconnect XLR, Audioquest Dragon High Current 1.5 meter, Pirelli tápösvény ,Siltech octopus elosztó ,Wireworld,Fidelizer AirStream Router
Audioquest sky 1.5m
Kihasználatlanság, és rendszerleépítés miatt eladóvá vált audioquest sky 1.5m RCA-RCA összekötőkábel DBS-el (elemekkel).
A kábel valószínűleg nem eredeti gyári, már csak az ár miatt sem, amennyiért én vettem.
Viszont egy elég jó hangú kábel az én véleményem szerint.
Ár: 48.000Ft (én is ennyiért vettem kb 6 hónapja, használva alig volt)
(pici alku belefér )