Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lenovo B590 notebook eladó
Áh, úgy döntöttem, marad a gép...
Szerintem szinte semmit sem kapnék érte: ha elkótyavetyélem 60.000 forintért pl. (ha elmegy egyáltalán annyiért) , akkor egy ugyanilyen paraméterekkel rendelkező 17"-os gépre rá kellene fizetnem (SSD-vel) kb. 70-80.000 forintot. Az meg egy kicsit túlzás azért a plusz 1,4" képátlóért ;-)
Zárom, használom tovább, már úgyis megszoktam... ;-)
- Vasti
- Fórumlakó
- Értékelés: 337
Áh, úgy döntöttem, marad a gép...
Szerintem szinte semmit sem kapnék érte: ha elkótyavetyélem 60.000 forintért pl. (ha elmegy egyáltalán annyiért) , akkor egy ugyanilyen paraméterekkel rendelkező 17"-os gépre rá kellene fizetnem (SSD-vel) kb. 70-80.000 forintot. Az meg egy kicsit túlzás azért a plusz 1,4" képátlóért ;-)
Zárom, használom tovább, már úgyis megszoktam... ;-)
Köszönöm a megerősítést ;-)
Én is úgy gondolom, hogy ennyit azért már csak megér a masina...
Ha ennyiért nem megy el, akkor - nézem tovább a 15,6-os kijelzőt, vagy talán megkapják a gyerekek, magamat meg meglepem egy 17"-os géppel ;-)
- Vasti
- Fórumlakó
Köszönöm a megerősítést ;-)
Én is úgy gondolom, hogy ennyit azért már csak megér a masina...
Ha ennyiért nem megy el, akkor - nézem tovább a 15,6-os kijelzőt, vagy talán megkapják a gyerekek, magamat meg meglepem egy 17"-os géppel ;-)
Szia,
Reális ár, én már nem engednék belőle....
Üdv,
Szép jó napot :-)
Sajnos fogalmam sincs, hogy mennyit érhet ez a masina, segítene valaki egy olyan árat kitalálni, amennyiért eladható?
Az új ára majdnem 150.000 forint volt, az állapota a TouchPad bogyóinak kopásától eltekintve újszerű, még egy kis garancia is van rá...
89.000 forint reális érte?
- Vasti
- Fórumlakó
Szép jó napot :-)
Sajnos fogalmam sincs, hogy mennyit érhet ez a masina, segítene valaki egy olyan árat kitalálni, amennyiért eladható?
Az új ára majdnem 150.000 forint volt, az állapota a TouchPad bogyóinak kopásától eltekintve újszerű, még egy kis garancia is van rá...
89.000 forint reális érte?
...valamiért nem tudom szerkeszteni a hirdetésemet.
Elfelejtettem írni, hogy az ár - természetesen - irányár, nem ismerem a használt notebook árakat: az új árából és a korából / állapotából indultam ki, illetve abból, hogy ez most is egy teljesen jó gép.
Ha valakinek felkeltette a masina az érdeklődését, tegyen egy ajánlatot! Elgondolkodok rajta ;-)
- Vasti
- Fórumlakó
...valamiért nem tudom szerkeszteni a hirdetésemet.
Elfelejtettem írni, hogy az ár - természetesen - irányár, nem ismerem a használt notebook árakat: az új árából és a korából / állapotából indultam ki, illetve abból, hogy ez most is egy teljesen jó gép.
Ha valakinek felkeltette a masina az érdeklődését, tegyen egy ajánlatot! Elgondolkodok rajta ;-)
Sziasztok!
17"-ra váltás miatt (...romlik a szemem, na ;-) eladóvá vált Lenovo B590 (20208) notebook-om.
A gépre ez év december 4.-ig van még garancia, gyári dobozában, minden tartozékával adom. A lassan két év alatt talán 5x mozdult ki a lakásból, helyhiány miatt lett asztali gépnek vásárolva: emiatt is szeretném lecserélni nagyobbra, mert úgy néz ki, egy ideig marad még a helyhiány :-(
Állapota ennek megfelelően eléggé újszerű, egyedül a TouchPad érdesített felülete kopott meg - nem a TouchPad használatától, mert mindig egérrel használtam, hanem gondolom a kezemtől, gépelés közben.
Az akku nagyon keveset volt használva (csak ha elvittem a gépet) , maximum 40-50 töltésre tippelek - ha valaki megmondja, hogyan tudom megnézni pontosan, megteszem. Itthon akku nélkül használtam, és mindig feltöltve tároltam az akkut: 2-3 óra között bír, használattól függően persze. Most kipróbáltam, békességben 5 óra 10 percet mutat :-)
A merevlemeze rögtön vásárláskor cserélve lett egy 120GB-os Kingston V300 SSD-re: a merevlemez már nincs is meg, így "csak" az SSD-vel adom a gépet. Egyébként építhető bele mSATA SSD is, tehát elvileg visszaalakítható nagy tárhely és sebesség ;-) igénye esetén úgy, hogy egy 2,5"-os merevlemez, és egy mSATA SSD van a gépben...
Paraméterek:
- Intel 7-es sorozatú chipset (nem tudom pontosan, melyik...)
- i3 3110m processzor
- 4GB memória
- 120GB SSD
- CD és DVD olvasó-író
- Intel HD 4000 grafika (a prociban van ;-)
- 15,6" matt kijelző
- Intel 2230 b/g/n wifi + Bluetooth, Gigabit LAN
- HD webkamera
- UJJLENYOMAT OLVASÓ :-)
- 2x USB2.0, 2 x USB3.0, VGA, HDMI csatlakozók, SD kártya olvasó
Képek:
https://drive.google.com/folderview?id= ... sp=sharing
...elnézést, de fekete gépet, borús időben... ;-)
Irányár: 97.000 forint, postaköltséggel, vagy Zalaegerszegen átvehető.
(Ha jól emlékem, 148.000 forintért vettem)
Vegyétek, vigyétek :-)
Üdv: Vasti
- Vasti
- Fórumlakó
Sziasztok!
17"-ra váltás miatt (...romlik a szemem, na ;-) eladóvá vált Lenovo B590 (20208) notebook-om.
A gépre ez év december 4.-ig van még garancia, gyári dobozában, minden tartozékával adom. A lassan két év alatt talán 5x mozdult ki a lakásból, helyhiány miatt lett asztali gépnek vásárolva: emiatt is szeretném lecserélni nagyobbra, mert úgy néz ki, egy ideig marad még a helyhiány :-(
Állapota ennek megfelelően eléggé újszerű, egyedül a TouchPad érdesített felülete kopott meg - nem a TouchPad használatától, mert mindig egérrel használtam, hanem gondolom a kezemtől, gépelés közben.
Az akku nagyon keveset volt használva (csak ha elvittem a gépet) , maximum 40-50 töltésre tippelek - ha valaki megmondja, hogyan tudom megnézni pontosan, megteszem. Itthon akku nélkül használtam, és mindig feltöltve tároltam az akkut: 2-3 óra között bír, használattól függően persze. Most kipróbáltam, békességben 5 óra 10 percet mutat :-)
A merevlemeze rögtön vásárláskor cserélve lett egy 120GB-os Kingston V300 SSD-re: a merevlemez már nincs is meg, így "csak" az SSD-vel adom a gépet. Egyébként építhető bele mSATA SSD is, tehát elvileg visszaalakítható nagy tárhely és sebesség ;-) igénye esetén úgy, hogy egy 2,5"-os merevlemez, és egy mSATA SSD van a gépben...
Paraméterek:
- Intel 7-es sorozatú chipset (nem tudom pontosan, melyik...)
- i3 3110m processzor
- 4GB memória
- 120GB SSD
- CD és DVD olvasó-író
- Intel HD 4000 grafika (a prociban van ;-)
- 15,6" matt kijelző
- Intel 2230 b/g/n wifi + Bluetooth, Gigabit LAN
- HD webkamera
- UJJLENYOMAT OLVASÓ :-)
- 2x USB2.0, 2 x USB3.0, VGA, HDMI csatlakozók, SD kártya olvasó
Képek:
https://drive.google.com/folderview?id= ... sp=sharing
...elnézést, de fekete gépet, borús időben... ;-)
Irányár: 97.000 forint, postaköltséggel, vagy Zalaegerszegen átvehető.
(Ha jól emlékem, 148.000 forintért vettem)
Vegyétek, vigyétek :-)
Üdv: Vasti