Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ssd-t keresek
Ssd-t keresek
Szia!
Merre vagy helyileg? Nekem van egy 120GB Samsung 850 EVO SSD-m eladó (igazából több is)
Ha érdekel keress meg privátban. Ára 14e ft
Üdv!
SofTipo Informatika
Ssd-t keresek
Szia!
Kingston 300 120GB-os SSD esetleg? Aqua garival?
Remekül hangzik!
Mennyi lenne az ára? Merre található?
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
Ssd-t keresek
Üdv!
Tervbe vettem egy kicsi (kb 120GB) SSD vásárlását a régi laptopom használhatóbbá tételét célozva. Ha valakinek pont volna ilyen feleslegben, szerintem meg tudunk egyezni.
Köszi,
Acme
Szia!
Kingston 300 120GB-os SSD esetleg? Aqua garival?
Ssd-t keresek
Üdv!
Tervbe vettem egy kicsi (kb 120GB) SSD vásárlását a régi laptopom használhatóbbá tételét célozva. Ha valakinek pont volna ilyen feleslegben, szerintem meg tudunk egyezni.
Köszi,
Acme
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600