Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Keresek: 19+ colos monitort számítógéphez

Pc-k, Htpc-k, laptopok és alkatrészeik, egerek, billentyűzetek, routerek, hangkártyák, tápok, monitorok, dokkolók, processzorok, memóriakártyák, pendrive-ok
Lezárt
atis
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 307

Hozzászólás Szerző: atis »

Zárom. Sikerült. Köszönöm.

atis
V.I.P.
V.I.P.

Esetleg ha valaki az általam árult analóg lemezekre cserélné (értékegyeztetéssel) az egyébként megunt/eladó monitorját, az is megoldható

atis
V.I.P.
V.I.P.

Kisfiamnak keresnék 16:9-es képarányban minimum 19 colos monitort.

Nem értek ezekhez a dolgokhoz, tanácsot is elfogadok, most nincs időm elmerülni ezen technológia rejtelmeiben

A fiam elsősorban játszani fog a géppel, ha ez számít a választás szempontjából.

Nézelődtem pár órát a neten, böngésztem, de jobbára 5-6-7 éves darabokat kínáltak 20e Forint feletti áron itt Szeged környékén. Kissé sokallom, mivel lekérdezve a tipusokat, a kifutó áruk 35-45e Forint volt öt-hat éve, ennyi év távlatában a félár szerintem sok.

A másik ok amiért itt keresnék: a bizalom. Az itteni adás-vételekben eddig nem csalódtam.

Felőlem lehet egyébként régi tipus is, reális áron, főleg ha valaki megmagyarázza mi és miért annyi-amennyi.

Max. 20e Forintot szánok rá.

Tévedés ne essék, nem verem fogamhoz a garast ha technikáról van szó, kisfiam nem nálam lakik, az otthoni gépéhez egy 50e forintos monitort vettem két éve újként, ma is tökéletes.

Most használt érdekelne, hogy nálam is tudjon játszani, netezni, laptopot nem kap, mert szétvágja

Szegedi, szeged-közeli kijelző érdekelne elsősorban, mivel lehetőleg próbálni is szeretném.

Köszönöm.

Lezárt

Vissza: “Számítógép és alkatrészei, játékkonzolok és tartozékaik (kínál-keres)”