Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Silverstone ML-02+Kijelző+Távirányító+Tápegység
Szia!
Ment PÜ!
- Peger
- V.I.P.
- Értékelés: 133
Szerintem amibe mATX belemegy, abba ITX is: az csak akkora kb., mint a hátsó csatlakozók blokkja, és a legközelebbi négy csavaros helyre rögzíthető.
Fordítva szokott gond lenni: a kicsi azért be szokott férni a nagyobb helyére ;-)
A passzív hűtés meg jó dolog, csak egyet nem szabad elfelejteni: kell légmozgás a házban, mert anélkül nehezen távozik a meleg... Szóval az alaplap lehet passzív, akár a táp is, de azért némi levegőt nem árt mozgatni.
Én ahány passzív hűtésű (pl. ITX) alaplappal találkoztam eddig, kb. mindegyik megfőtt, ha nem volt aktív szellőzése a háznak. Az olyan konstrukció igen ritka (és csak gyári kis masináknál fordul elő), ahol teljesen passzívan elmegy a gép.
pici off; Nálam így megy két éve és semmi nem ment tönkre. Olyan ház kell ami elvezeti a hőt (nem kell bezsúfolni sehová a polcon), vagy -ahogyan írod- kell a levegőt mozgatni
"A legjobb technika, amikor nincs technika" - Bruce Lee
Szia
Itt vetted a fórumon?
Mi volt a cél? Milyen rendszert építettél volna?
M
CD/NWPlayer: Yamaha CD-N500
Erősítő: Cambridge Audio Azur 540A V1
Hangfal: DALI ikon 1 mk1
All-in: Cambridge audio minx-xi
Hangfal: JBL E30(hivox)
DAC: DacMagic
Mit tud megjeleníteni a keijelző? XBMC-vel kompatibilis-e, vagy egyéb programoknál szám címe, hossza stb?
Sajnos ki se próbáltam, nem fért bele a gépem, be is raktam a sarokba, azóta ott várja új gazdáját.
Mit tud megjeleníteni a keijelző? XBMC-vel kompatibilis-e, vagy egyéb programoknál szám címe, hossza stb?
CD/NWPlayer: Yamaha CD-N500
19000 Ft
Lassan inkább a Tiszába dobom.
Kerek 20.000 Ft, nem szeretném tovább kerülgetni.
Lassan a távirányító többet ér!
Új ár: 23000 Ft
- Vasti
- Fórumlakó
- Értékelés: 339
Szerintem amibe mATX belemegy, abba ITX is: az csak akkora kb., mint a hátsó csatlakozók blokkja, és a legközelebbi négy csavaros helyre rögzíthető.
Fordítva szokott gond lenni: a kicsi azért be szokott férni a nagyobb helyére ;-)
A passzív hűtés meg jó dolog, csak egyet nem szabad elfelejteni: kell légmozgás a házban, mert anélkül nehezen távozik a meleg... Szóval az alaplap lehet passzív, akár a táp is, de azért némi levegőt nem árt mozgatni.
Én ahány passzív hűtésű (pl. ITX) alaplappal találkoztam eddig, kb. mindegyik megfőtt, ha nem volt aktív szellőzése a háznak. Az olyan konstrukció igen ritka (és csak gyári kis masináknál fordul elő), ahol teljesen passzívan elmegy a gép.
Azon goldolkodék, hogy vajh mini-ITX alaplap belemegy-e (gondolom igen). A bal oldal az optikai meghajtóé?
Meg hogy passzív hűtés megoldható-e. Valami jófajta passzív CPU hűtő kellene, ami low profile.
Amúgy jó cucc, szerintem jó HTPC alap, de én mindenképpen némát szeretnék építeni.
Igen, a bal oldal az optikai meghajtó helye. Mini ATX lapom gond nélkül belefért, mini ITX-ről nem tudok nyilatkozni.
Azon goldolkodék, hogy vajh mini-ITX alaplap belemegy-e (gondolom igen). A bal oldal az optikai meghajtóé?
Meg hogy passzív hűtés megoldható-e. Valami jófajta passzív CPU hűtő kellene, ami low profile.
Amúgy jó cucc, szerintem jó HTPC alap, de én mindenképpen némát szeretnék építeni.
Szia!
Egy pici OFF!
Nem kell félni az aktív hűtéstől. csak "normális" márkájú hűtőventit kell ráültetni a bordákra.
Ajánlom ezt a márkát, nekem is ilyen van a HTPC-be, teljesen hangtalan és a procit nem engedi 35 °C fölé.
http://www.alpenfoehn.de/index.php/de/c ... /silvretta
Processzor: Marantz AV7705, Végfok: ROTEL RMB-1585
Front: 2x Focal Aria 926, Center: Focal Aria CC-900, Surround: Focal Aria SR900, Subwoofer: Focal Sub 1000F
Lejátszók: Oppo UDP-203, Synology DS-213+ (NAS) + Hiface TWO LP: Rotel RP-855 + Ortofon 2M Blue + fpalotas MM
TV: Philips 65PUS7363/12
Front: 2x Focal Aria 926, Center: Focal Aria CC-900, Surround: Focal Aria SR900, Subwoofer: Focal Sub 1000F
Lejátszók: Oppo UDP-203, Synology DS-213+ (NAS) + Hiface TWO LP: Rotel RP-855 + Ortofon 2M Blue + fpalotas MM
TV: Philips 65PUS7363/12
Eladóvá vált Silverstone ML-02 házam, tápegységével, távirányítójával illetve beépített DVD/RW -vel.
Sajnos az én gépemet nem tudtam beleépíteni.
Ár: 25.000 Ft
Új ára 80.000 Ft körül mozog.