Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Eladó HP MicroServer N40L Házimozi funkcióra és másra...
Szia
Nem sértődök meg könnyen így most sem, de nem hivatkozási alap hogy hol olcsóbb és arra való hivatkozással adjam az általad ajánlott árért. Csupán annyit írtam hogy akkor ott kell vásárolni. Mint írtam én kicsit többet tudó gépet kínáltam de neked egy alap gép kell.
Nem kedvelem azokat a fordulatokat amiket szoktak írni / különleges ritkaság, stb / de véleményem szerint a HP benézte ennek a gépnek az árát anno. Magyarán igen olcsó árazták be vagy tán ez volt a reális értéke. Nagyon sok ember fantáziáját mozgatta meg hogy mi mindenre alkalmas töredék áron más neves NAS gyártó gépéhez viszonyítva.
http://homeservershow.com/forums/index. ... ver-links/
Baráti üdvözlettel
Twinastir
Üi : mard a gép és még vettem egy másikat is--
Nem megsertodni kell egy ajanlaton es lezarni a beszelgetest, hanem adni egy vegso arat, vagy ha a vegso ar az 50ezer akkor rairni a hirdetesre hogy Fix aron elado. Engem az N40L erdekel software nelkul, es a beajanlott arnal valamenyivel tobbet meg adnek erte (direkt nem irom itt a falon mert az nem korrekt!). Azrt ajalnolttam ezt az arat mivel ez a keszulek piaci erteke. Ha nem erdekel, megertettem. Tovabbi szerencses ertekesitest.
Továbbra is eladó ez a kiváló NAS és média lejátszó... mindent játszik az XBNC 12 ill. frissíthető az új KODI ra
Eladó HP MicroServer N40L
A gép doboza,tartozékai stb .megvan, esztétikai, műszaki állapota hibátlan.
CPU AMD TURION II NEO NEO N40L
Video kártya :Nvidia GeForce 210/PCISSE2/3DNOW
Szoftwer : XBMC 12
Tartozék : Teljes értékű HP Infra távirányító
5 db 2TB merevlemezt tud fogadni... /az optikai olvasó helyén is merevlemez van.../
Ár :50 eFt lemezek nélkül...érdeklődés esetén a lemezek külön megállapodás tárgyát képezik
Tel :30/ 9346 804
Csak Kp..
Eladás oka ....nagyobbra csere...
http://logout.hu/cikk/mire_jo_egy_n40l_ ... ezeto.html minden részletes infó olvasható...rengeteg egyéb infó található a neten...