Köszönöm AVX a hírdetési lehetőséget, küldök cserébe kávét
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Bodor Ferenc usb kártya
- kopaszbarack
- Nincs visszaút

- Értékelés: 89
Re: Bodor Ferenc usb kártya
Elvitték, nem hozták vissza, eladottnak tekintem!
!
Ez itt az a hely ahol az objektív is szubjektív.
- kopaszbarack
- Nincs visszaút

- Értékelés: 89
Bodor Ferenc usb kártya
Üdv!
Eladó lett egy 2017- ben nekem készített audio pc-ből egy Bodor Feri álltal modifikált usb kártya. Az eladás oka, hogy nem működött együtt az időközben kedvencemmé vált (diy) usb kábellel. A kártya jó, mert kettő darab másik diy kábellel tökéletesen működik! Erre vállalok "próba garanciát", ha ugyan így járnál a kábeleddel, visszavásárolom ( ez nem úgy értendő, hogy majd hetek múlva, meg mégse erre gondoltam....! ) Erről az együtt nem működésről a kábellel kapcsolatban tettem fel kérdést a "kábelezzünk" topikban, visszaolvashatóan sajnos ez az usb kábeleknél előfordúl néha.
Ára az előző itt hirdetett ilyen kártya alapján 20 ezer Ft!
Budapesten a Göncz Árpád metrómegálló közelében átvehető!
Postázást első körben nem vállalom!
Privát üzenetet olvasok, de telefonon gyorsabban elérhető vagyok: 06 20 396 4öt 6öt
Üdv!
Sándor
Eladó lett egy 2017- ben nekem készített audio pc-ből egy Bodor Feri álltal modifikált usb kártya. Az eladás oka, hogy nem működött együtt az időközben kedvencemmé vált (diy) usb kábellel. A kártya jó, mert kettő darab másik diy kábellel tökéletesen működik! Erre vállalok "próba garanciát", ha ugyan így járnál a kábeleddel, visszavásárolom ( ez nem úgy értendő, hogy majd hetek múlva, meg mégse erre gondoltam....! ) Erről az együtt nem működésről a kábellel kapcsolatban tettem fel kérdést a "kábelezzünk" topikban, visszaolvashatóan sajnos ez az usb kábeleknél előfordúl néha.
Ára az előző itt hirdetett ilyen kártya alapján 20 ezer Ft!
Budapesten a Göncz Árpád metrómegálló közelében átvehető!
Postázást első körben nem vállalom!
Privát üzenetet olvasok, de telefonon gyorsabban elérhető vagyok: 06 20 396 4öt 6öt
Üdv!
Sándor
Ez itt az a hely ahol az objektív is szubjektív.